Melikeb19 Yenianneadayi2208 ayyy canım ya ilk hamileliğim de ne cektim o magnezyumdan ne ben sordum ne doktor tavsiye etti şimdi 2. tl bekliyorum doktora asla ve asla içmem o magnezyumu dediğimde vicium diye hap formunda olan bi ilaç önerdi içinde magnezyum da var çoğu vitaminde var istersen bir sor doktoruna gerçekten eziyet oluyor içmesi ☹️
Yenianneadayi2208 Melikeb19 tşk ederim söylicem zaten içemediğimi doktora.Bi de hemen yemekten sonra tokken içmek lazım insan daha da kötü oluyor 🤦🏼♀️ Geçse gitse şu zaman diyorum bazen gerçekten zorluyor 🤣😀
Ruzgarperisi Gizemciim test yaparak . Belli oldu hemen.komik bişey yok ayrıca. Burda kaç kişi o haftada öğrendiğini yazmış
Gizemciim Ruzgarperisi komik olan kısmı 4 haftalıkken bile beta nın 100 ün altında olması ve yıllarca bunu okumuş doktorun bile emin olmak için testi 2 gün sonra yenile demesi. kısacası 3+3 diye bir gebelik yok. yani var tabi de bunu anne adayı gün olarak takip edemez. rahime yerleştikten sonra ultrason tarihine göre gün tahmini yapılabilir ancak.
Sumeyye_g Hayalhazal et kurban bayramına denk gelmişti heryerden bi kan kokusu et kokusu her gittiğim evde kendi evimde bile bi yapayım dedi bıraktım öyle kaç ay süremedim el giyemediyse doktorum hep ye ye diyor ama azıcık yemeye çalışıyorum bebeğim için
Burcunrn Hayalhazal çay 🤮 ve az da olsa yumurta , balık yine zorla da olsa yiyorum ama balığı çıkartmak kötüymüş 🥺🥺
Ruzgarperisi Gizemciim doktor değilim o kadarını bilemem.ama test gösterdi. Hiç bişey olmasaydı gostermezdi degilmi. Adet tarihini geçmesini beklicem inşallah gebelikdir.
Gizemciim Ruzgarperisi tabii ki inşallah hamilesinizdir 🙏 kanda çıktıysa zaten gebelik vardır evet. ama geç döllenme olabilir vs. yani 3+3 demek için çok erken. doktor keseyi gordukten sonra size net tarih soyler. saglikli gebelikler
Ruzgarperisi Gizemciim doktora gitmedim .eşim işten 1 hafta sonre gelicek.o zaman gideriz. İnşallah bu sefer saglikla kucağıma alırım.cunki ilk gebeliyim düşük olmuştu. Teşekkür ederim dilekleriniz icin
Busra570 En çok et ara ara yumurta tavuk vs oldu ama kendimi zorlamadan tekrardan yemeğe başladım onları