Hilaliko Kızlar sonunda bizim ayımızdayız 😍 Şafak 18 🙈 Nasıl doğum düşünüyorsunuz ben normal doğum istiyorum çatı muayenesi falam yapıldı. Her şey normal çok şükür ama doktorum normal doğumdan korkuttu beni 🙄 biraz sezeryana yatkın kendisi 😔 iyice kafam karıştı hem bebeğim hemde benim için hakkımızda hayırlısını nasip etsin sağlıcakla kucağıma almayı nasip etsim inşallah 🤲🏼
isimsizbebek Hilaliko bizim boynumuzda kordon var cuma tekrar kontrole gideceğim kordon devam ederse sezeryan olacak ama doktorum ne kadar beklerse o kadar iyidir anne karnında dedi. Bakalım artık hangi doğum hayırlısı ise o olsun. Hareketleriniz nasıl ben 37+6 yım bugun biraz sakindi bebeğim sanki
Minnosizmmm Hilaliko benimde hayalim normaldi ama maalesef uygun değilmişim gelişimi kilosu önde ve kanala inmemiş çatımda bunu kaldırabilecek boyutta değilmiş haftaya çarşamba günü alabiliriz istersen dedi cuma sezeryan olsam olur mu diyeceğim malum sevgililer günü 😊 madem mecburi oluyorum bari istediğim tarih olsun 🙈
Mevr Hilaliko saat 12 yi geçti bizim Şafak 1 oldu artık doğsa istiyorum korkum yok hatta ben sezeryandan daha çok korkuyorum doktorum salı günü istersen beklemeyelim sezeryan ol dedi ama kabul etmedim inşallah normal olur bi an önce doğar 🤗 dua edin kuzular sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🥰
Srpplt Hilaliko Sağlıkla gelsin Şubat bebesileri 😊 37+6 yız son 15 gunümüz sabırsızlikla bekliyoruz son gunler gercekten ha geldi ha gelecek diyerek geçmiyor bir turlu 😊 babamızda artık sıkıldı beklemekten dogurda ver artik sunu elimize diyor sanki oyuncak bebek 🤦♀️😂😂
123- Sonunda zaman çok çabuk geçti sonunda kavuşma vakti geldi normale göre 14 günüm daha var ama 10 şubat pazartesi günü sezeryan olucagım herkese hayırlı doğumlar saglıkla kucağıniza alın ins
Hilaliko isimsizbebek benımkı de bu ara sakin biraz pzt kontrolum var kordonu sorucam bende hıc bısı demedı ama onla alakalı sorayım bi
Eceveannesi isimsizbebek aynı gündeyiz seninle cnm son adet tarihin ne acaba benim bebekde bugün sakindi vala🙊
112anne isimsizbebek benimdr kordon var ama normal diyor kaç kez kordon dolanmış sizin bende bir tur dedi
123- Hilaliko ikinci hamileliğim benim ilki normal dogumdan sezeryana döndü mecburen buda öyle olucak normal doğum yapabilecek biri değilim zaten yine sezeryan seçerdim sanırım
Hilaliko Mevr ayy bende bende sezeryandan korkuyorum ama doktorum sezeryandan yana oyızden bana destek olmuyor hkkımda hakkımızda hayırlısı olsun artık
isimsizbebek Eceveannesi 17 mayıs 😍senin nedir. Hareketler normaldir umarım. Bizde kordon olduğu için doktorum hareketleri takip et dedi ama böyle de olmuyor. Uyuyor mu hareket mi etmiyor anlamıyorum. Neyse ki hareket ettirmeye çalıştığımda oynuyor biraz
Hayallerm Şafak sıfır kızlar 38+5 im bu sabah sezeryanla doğumum olacak inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımiza alırız aminn 🤲♥️😊
Sabirsizanne16 Benim de 20.02.2020de sezaryen günüm.O günü beklerse 39 haftalık olucam.37deyim şuan.Bekleyecek gibi duruyor.Ama ben biraz yıldım 41leri bekleyenleri takdir ediyorum😄 bana kalsa 38de alın dedim de dr 39u bekleyelim dedi.Ve tarih de güzel olunca ona karar verdik.Normal doğum beklentim yok.Zaten sıkıntılı gebelik geçirdim inşallah sıkıntısız bir doğum olur😊 oğluşum için çok heyecanlıyım
Pcosaragmen Sabirsizanne16 tam olarak ben de böyleyim ,şuan 37+0 ,saat 14.00 de kontrolumuz var ,bebeğimiz de iki hafta önde ,kendisi gelmezse 20.02.2020 de sezaryen günümüz ama ben de gidishatta göre 38+3 u falan isteyeceğim ,bel fitigim beni çok zorluyor 😔😔
Eceveannesi isimsizbebek 19 Mayıs bnm dün gittim kontrole bişey çıkmadı bnm herşey normal ama insan endişe edio bnde hareket ettirmeye çalışıyorum 🙏
Tontiasya Hilaliko Şubat anneleri diyince içim cızladı :(( Hiçbir belirtim yokken 10 ocakta 31+5 de doğum yaptım.Bebeğim hala küvezde bende şubat annesi olucaktım ama nasip kısmet olmadı:(( Rabbim hepinize hayırlı,sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallahh 🤲🏻🤲🏻🤲🏻