Eva41 EbruIrmakAhmet o bendede var tam tersine aşırı enerjiktim ama bu hafta ölü gibi bi halim var hep uzanıp yatmak istiyorum ağırlarım da çoğaldı sanırım bebek büyüdükçe bize yansıyor
Ebrudogantemur02 EbruIrmakAhmet sormayın bende de bir tembellik oluştu hiçbir iş yapasım gelmiyor hep halsizlik 😣
Eva41 Ebrudogantemur02 yemek yapasım bile gelmiyor iki üç bulaşığı bile yıkamayıp bulaşık makinasına atıyorum önceden hemen bulaşıklar ne kadar olsa olsun yıkamak vız geliyordu 🤷♀️
Kdzeregli Eva41 21+1 olduk ağrım yok çok şükür karnım bariz çıktı😃 harekete gelicek olursak o tekmeleri anlamamak mümkün değil karnımı delicek sanki hiç durmuyor maaşallah oğlum 😂
Eva41 Kdzeregli benim ki tekmemi ne ben daha çözemedim içerde sanki birşey inip kalkıyor yada balon patlaması gibi birşey oluyor tam tarif edemiyorum o tür şeyler oluyor işte 😃
Ebrudogantemur02 Kdzeregli bizim oğlan keyifçi ne zaman hastaneye gitsek ya burnuyla oynuyor ayaklarını çapraz atıyor ya da başının altına koyuyor kollarını 😂
Ebrudogantemur02 Eva41 evet ilk evlendiğim zaman rüyamda oğlum olacağını adını da Ali Asaf koyacağımızı görmüştüm Ali Asaf olacak inşallah siz ☺️☺️
Kdzeregli Eva41 benim ki içeriyi yakıp yıkıyor eşim inanmazdı elini koydu dün akşam o nasıl vurmaktı öyle vicdansız diyo 😂😂
Ebrudogantemur02 Eva41 ben gurbette oturuyorum eşimin işinden dolayı bu aralarda çok sık misafirim geliyor maşallah çok çabuk yoruluyorum Zaten o yüzden mi nedir bilemedim 🤷♀️
Kdzeregli Ebrudogantemur02 hahahah benimki de bağdaş kurmuş oluyor bunlar hep rahatlıktan içerisi iyi heralde 😂