Eva41 Karnınız çıktımı yada bebeği hissediyor musunuz ağrılarınız var mı ? Biraz sohbet edelim istedim 🥰
damlanne Eva41 karnim cikti canim bebegi arada pit pit hissediyorum ama pasamin keyfi gelince agrim geceleri oluyor uyuyamiyorum😏
Ebrudogantemur02 Eva41 20+3 olduk bizde benimde mide yanması gaz sıkışması var ziyadesiyle 😒 özellikle geceleri başlıyor 19. Haftada hissetmeye başladım ben ama hala düzensiz hissediyorum dinlendiğimde daha fazla oynuyor paşamız 👼🏻
EbruIrmakAhmet Eva41 karnım çıktı bu hafta hissediyorum çok şükür hareketlerini 😊 ama çok ağırım ya hiç enerjik değilim hep hasta gibiyim iyi olduğum günler sayılı mutlu oluyorum resmen bugün ne kadar iyiyim diye 😕 dışarı çıkıyorum daha beter olup dönüyorum eve neden anlamadım doktorada ne sorsam normal diyo 🤦🏼♀️
Kdzeregli Eva41 21+1 olduk ağrım yok çok şükür karnım bariz çıktı😃 harekete gelicek olursak o tekmeleri anlamamak mümkün değil karnımı delicek sanki hiç durmuyor maaşallah oğlum 😂
Eva41 damlanne bende bu iki gündür sık hissetmeye başladım ama daha çok aşağıda hissetmeye başladım normal mi bu ya
525252 20 haftaligim ilk gebeliğin arada kipirtilar oluyor ama bebek mi bağırsak hareketlerimi bilmiyorum :) bol mide yanmam var , yemek yiyemiyorum atistirnalik geciriyorum ve bol bol uykusuzluk geceleri
Eva41 525252 o uykusuz geceler bende de var kuyruk sokuğum sol alt kasığım beni mahf etti bende 20+6 oldum bebeği günde 4-5 kez rahat hissediyorum iki gündür 😇
Eva41 Ebrudogantemur02 hayır girmedim doktorum hiç birşey söylemedi zaten ultrasonda teker teker herşeyine bakıyor ayrıntılı bir şekilde çok şükür sağlıklı diyor her seferinde ondan belki istemedi hiç bahsetmedi çünkü bilmiyorum 🤷♀️
Glshirfn22 Bende 19+5 oldum 🥰 Kızım çok hareketli sanırım yaklaşık 2 haftadır hareketlerini çok rahat hissediyorum çok şükür 😅 hatta sırt üstü yatınca sertlik olarak nerde olduğunu bile anlayabiliyorum 😅 çok şükür ağrım yok 🥰
Ebrudogantemur02 Eva41 bizimde bakıldı her şeyine ama mutlaka git yine de ne olur ne olmaz dedi bakalım bizde haftaya gitmeyi düşünüyoruz yüzünü de merak ediyorum aslında 😊😊 biraz merak benimkisi
Eva41 Ebrudogantemur02 bende haftaya çarşamba gideceğim bakalım belki ister bende çok merak ediyorum yüzünü 🙈🙈
Eva41 EbruIrmakAhmet o bendede var tam tersine aşırı enerjiktim ama bu hafta ölü gibi bi halim var hep uzanıp yatmak istiyorum ağırlarım da çoğaldı sanırım bebek büyüdükçe bize yansıyor
Ebrudogantemur02 EbruIrmakAhmet sormayın bende de bir tembellik oluştu hiçbir iş yapasım gelmiyor hep halsizlik 😣