yenianneadayi04 4294 öyle öyle başlıyor galiba benim de aynı ama henüz doğurmadım yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek
Aras-Altay Yagmuroyku haftaya salı ya da çarşamba doğumum olacak normal bekliyorduk ama bebek kanala hiç girmemiş açılma sancı felan da yok doktorum haftaya alırım günü geçiyor dedi
Yagmuroyku Aras-Altay rabbim sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin canım 🙏😌bugün benim doktor da 13 şubata muayene verdi 10 günü doldurtacak sanırım 🙈17 şubata 40 haftam dolacak çünkü...
Emin_e Tlysfk yani boyle bir halsizlik regl oncesi olur ya insanda, benim vajinama da baski yapıyordu baya
Aysegnl51 4294 canım dediklerinin aynısı bende de var özellikle geceleri daha da artıyor.Dun sordum doktoruma normal dedi korkma . bu arada bende 37+2 yim bugün ❤️
Tlysfk Emin_e bunları bir kaç gündür yaşıyorum her gelen bi kaç güne doğurursun diyor ama gelen de yok giden de🤦🏻♀️
Felipe yenianneadayi04 benım tercihim o yönde olurdu .. normal se normal isterdim ama sezaryen olacagım makat geliş oldugu için . Nolursa olsundan kastım normal görünüyorsa herşey normal olması tercihim olurdu bu yani !!!
ilgin_narinc 37+1 olduk bugün 2-3 gündür ağrılar öldürcek beni 😣 gece uyuyamıyorum ağrılardan o kadar çok şişkinlik varki sürekli tuvalete gitmek ayrı dert ağrı ayrı dert gelsinler artık 😫😫