Aras-Altay yenianneadayi04 sanırım doğumlarımız yakınlaşıyor benim takvime göre 10 günüm var ama daha ses seda yok yarın kontrolümüz var
Yagmuroyku yenianneadayi04 bende yarın gideceğim canım bakalım ne diyecek buradan yazarım sana 🙏pelvis kemiklerim kırılacak sanıyorum inan ki
yenianneadayi04 Yagmuroyku o hiç belli olmuyor benim bir arkadaşım benden bir hafta geriydi bu akşam doğuma gitti hayırlısı artık
Aras-Altay Yagmuroyku haftaya salı ya da çarşamba doğumum olacak normal bekliyorduk ama bebek kanala hiç girmemiş açılma sancı felan da yok doktorum haftaya alırım günü geçiyor dedi
Nur-11 yenianneadayi04 36 haftalığım bendede bel ve kasık agrısı var kasıgımdaki agrı bacağıma vuruyor ve bulantım var
Tlysfk Emin_e ay ne güzel ya pazartesi kontorlüm var benim de hem akıntı hem de değişik ağrılar oldu. Dün bebeğin hareketleri azaldı şanım ama bgn gene hareketlendi. Karnım da aşağı inmiş dedi doktor ama siz hissettiniz mi doğumun yaklaştığını? İki gündür sanki doğuracağım gibi bir his var 😞
Tlysfk yenianneadayi04 benimde oluyor değişik ağrı sancı kasılma artık dünden beri doğuracak kıyım acaba diye geçiyor saatler😞
yenianneadayi04 Valla kızlar bende bugün bir de baş ağrısı başladı nedendir bilmiyorum yarın özelde kontrolüm var ve ben halen doğumuma karar veremedim sezeryan mı normal mi olsun diye Allahım hayırlısını nasip etsin 🙏
Felipe yenianneadayi04 nolursa olsun normal tercih et zorunlu olmadıgı sürece sezaryen olma ben kendimi hep normal olacam diye hazırladım 38 inci haftamdayım bebeğim makat geliş zorunlu sezaryen olacagım 4 gün sonra ..
Felipe yenianneadayi04 canım ne mutlu sana işte bebek kanala girmişse normaldir bu ağrılar sancılar kske benım bebeğim makat geliş olmasaydı normal doğum olurdu bnde sancım var deyip kendimi doğuma hazırlardım . 38+1 im makat geliş
Felipe yenianneadayi04 benım tercihim o yönde olurdu .. normal se normal isterdim ama sezaryen olacagım makat geliş oldugu için . Nolursa olsundan kastım normal görünüyorsa herşey normal olması tercihim olurdu bu yani !!!
4294 Benimde an itibariyle 37+1 dün gece kasıklarda özellikle sağda şiddetli sancılar oluyordu ve gaz problemim mi var yoksa yalancı sancı mı bilemediğim tuhaf bir ağrı Sizde de böyle sıkıntılar var mı kızlar cvp yazın lütfen🤲
yenianneadayi04 4294 öyle öyle başlıyor galiba benim de aynı ama henüz doğurmadım yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek
Aysegnl51 4294 canım dediklerinin aynısı bende de var özellikle geceleri daha da artıyor.Dun sordum doktoruma normal dedi korkma . bu arada bende 37+2 yim bugün ❤️