Sedatrk Busegulce arkadaşımın şiddetli tavsiyesi üzerine safe line moon travel sistem aldım daha kullanmadım ama sürüşü ve katlanması falan hoşuma gitti
Kircicegi-34 Busegulce elelebaby mido travel 7.7 kg puset 2.7 kg almak icin beklemedeyim bende canim cok hafif
Sedatrk Kircicegi-34 yani portbebeyle katlanması hoşuma gitti benim ayrı katlananlarda var çünkü travel sistemlerde onları istemedim tasirkenden çok ağır gelmedi açıkçası kg olarak bakmadım tabi ama travel sistemlerde çokta hafif bulmak kolay değil diye biliyorum
Kircicegi-34 Sedatrk guzel gunlerde kullan canim valla ben baya minyonum 1.53 boy ben hic kipirdatamiyorum onlari ya hafif var bitanede ay basini beklicez bakalim alirsak tam karar verisem elelebaby mido yeni cikmis onu begendim hafif bakalim
Kircicegi-34 Busegulce https://www.elelebaby.com/elele-mido-travel-sistem-bebek-arabasi-gri-siyah?gclid=CjwKCAiAj-_xBRBjEiwAmRbqYnXGocNV4SyiYhVRJ4aMb2dN_fc5GposQ23fKESzDqwMiY2HuU1ixBoCTHYQAvD_BwE
Sedatrk Kircicegi-34 sende güzel günlerde kullanırsın inşallah ben arastirmalarimda bunu görmemiştim gayet güzel görünüyor tıp olarakta 😊