Melisbol Bende ogretmenim 29. Haftama giricem ctesi gunu. 32 de izne ayriliyorum insallah calisamaz raporu ile. Dogum , dogum sonrasi izin derken tam okullarin kapandigi zamana denk geliyor izinlerin bitisi :) seneye eylulde devam insallah Allah nasip ederse
MerveKeskiner 20 hafdalıgıma gircen usta hala eleman bulacak bagzen okadar yoğun oluyorumki yemegimi zor yiyorum ve tekim koskocaman tükanda bagzen kafam atıyo kısa zamanda cıkcam naparsa yapsın oda diyorum bagzende gidebildigi yere kadar diyorum bilmiyorm napcaz
MerveKeskiner Ve ne yazıkki dogum izni gbi şeylerim yok meslegimi sewiyorum ama bagzen cok bunaltıyo 😑
Cigdem0707 Merve7644 dönem kapanmıyor haziran ayının başına rapor alacağim😁seminere gideceğim bebişimle
princess-mother Bende 37. Haftayı çalışmaya çalışıyorum son bir gün kaldı çok zor cidden sürünerek gidip geliyorum gece uyku yok gündüz iş çok 😏 devlet 32 diyorsa zorlamamak lazımmış 🥺 Doğum sonrasında bebeğime bakacak biri olsa 32 de ayrılırdım ama biraz daha vakit geçirmek için kendimi sürüklüyorum 😔 Fedakarlık anneliğin doğasından olsa gerek
ayyyyy1234 Torro nasıl söyledin. tepkisi ne oldu ? çalışma saatlernden bahsettin mi ? ben de önümüzdeki hafta yani 14. hafta söylemeyi planlıyorum
Damlay ayyyyy1234 Ben alışveriş merkezinden çalışıyorum ve normalde akşam 22:00 çıkışım yada sabah on akşam on çalışma bile vardı. Hamile olduğumu söylediğimden beri günde en fazla 7,5 saat ve akşam 8 den sonra çalıştıramıyorlar. Kendi rızanla kabul etmediğin ve yazılı kağıt vermediğin müddetce yasak.
Damlay Zdncl çalıştıramazlar ki yasak bizde onu anlatıyoruz. Günde 7,5 saat ve Akşam sekizden sonra çalıştıramıyorlar. Bende normalde avm de çalıştığım için 10 da çıkıyordum ama artık hep sabahçı olarak çalışıyorum. İşten çıkartma şansıda yok. Bence hakkınızı arayın yoksa mahfolursunuz.
Esraince Damlay hayır canım 2 ay yarim gün çalışıyorsun emzirme izni ayrı bir buçuk saat erken cikiyosun ondada
Damlay Esraince teşekkürler canım ben direk doğum raporum bitince çalışamaz raporu alıp çıkarım diye düşünüyordum ama 2 ay çalışırım yani sonra yaparım yapacağımı 💃🏻
dfnomr Okulda bir sey hissetmiyorum ama eve gidince koltuktan kalkamiyorum yorgunluktan 😭 25.haftadayiz daha 7 haftamiz var 🙈
Leyla34 dfnomr hocam kaçıncı haftaya kadar nöbet tutma zorunluluğumuz var 24 diye biliyorum özel kurumdayım 😢
M0nm0nty Sibelle0034 Merhabalar. Birşey soracağım: Doğum öncesi izne ayrıldığımızda; atıyorum son 1 ay çalışmıyoruz bu çalışmadığımız ayda maaş ödemesi alabiliyor muyuz? Ve doğumdan sonra kimileri toplu para falan aldım diyor. O toplu para neyin nesi? Tam olarak bu süreç nasıl işliyor? Bilgi sahibi misiniz acaba ? 🥰