Momydady SERNUR rabbimin vardır bir bildiği her şey rızkını bekler inşaallah tez zamanda müjdeni alırsın ❤️❤️❤️❤️
SERNUR Ecelif kuzum sabah eşim işten geldi bu gün gitmeyelim sonra gideriz dedi moralimi bozdu iyice gitmedim 😔
superrmomy SERNUR banada gebelik vat gibi geldi insallah vardır canım güzel haberlerini bekliyoruz ❤️
SERNUR superrmomy ağzından bal damlıyor 🤗 ama eşim iyice moralimi bozdu resmen o konuyu açtırmıyor. Ama günlük gayet normal davranıyor anlamdım hiç bişey inşallah vardır ❤️
SERNUR Rabiakk İstanbulda bezmi aleme gittim canım araştırma için 2 ay sonra çıkacak sonuçlar bakalım ne olcak varmı yokmu bilmiyorum
BegumIscanTunc SERNUR canım ilk hamileliğim düşükle sonuçlandı benim 1 haftada değerim sıfırlanmıştı 5 in altına düştü ikinci hamileliğimde dış gebelik yaşadım ondada değerlerim 1 ayda sıfırlandı
SERNUR BegumIscanTunc benim normal gebelikti kuzum 1 kimyasaldı 2 de normal 6 hafta diyince kanamam başlayıp düştü
BegumIscanTunc Blossom canım sen normal düşüğünümü metotreksat iğneyle yaptın benim dış gebeliğimi bu iğneyle 2 haftada hastanede düşürdüler
Blossom BegumIscanTunc dış gebelikti benim de. 1 hafta hastanede kaldım. Sonra da düzenli kontrole gittim.
NurEto SERNUR canm böyle durumlarda 3 hafta kan alıyorlar beta düştümü diye takibe alıyorlar baktırmadın mı düştükten sonra 0 lanana kadar kontrol ediyorlar ben gecen ay kimyasal gebelik yasadım onda bile 1 ay korun dedi 3 hafta betama baktılar
SERNUR Blossom valla kastamonuda yaşıyorum burda hiç bir sey iyi degil doktorum ilgili ama kanda pıhtılaşma olabilir falan diye hiç bir şey demedi bende İstanbuldan geldigimden beri gitmedim hiç ne hastaneye ne de saglık ocagına
tugbats SERNUR bende 5 kasımda düşük yaptım 1 aralıkta gebeliğimi öğrendim hayır sıfırlanmıştır 8 ocaktan bu yana
SERNUR tugbats inşallah 🤲 sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim 💕💕 dua et benim için de inşallah vardır ❤️
Ecelif SERNUR moralini bozma canım belki eşin adetinin geçmesini beklemek istemiştir Allah hakkınızda en hayırlısını nasip etsin