SERNUR Zuhraa 9 ocakta kanamam başlamıştı kuzum 9 güne yakın sürdü kanamam. 9 ocagı baz alırsam ayın 9 da adet olmam gerekli ama hiç bir adet belirtim yok. İnşallah rabbim saglıcakla kucağına almayı nasip etsin bebişini ❤️❤️❤️
Zuhraa SERNUR kuzu bende yine adet belirtileri vardı göğüslerim şişti bel ağrım cok tu ve surekli uyumak istiyordum. Ben adetim 10 gun gectikten sonra test yapmıştım cift çizgiydi belki kimyasaldandir dusmemistir deger diye düşündüm internetten doktora sordum adette zaten 0 lanmistir dedi doktor heveslenmemek için belki hasta olurum diye 1 hafta daha bekledim doktora gittim 6+1 olmustum kalp atışını duymustum o gün 🤰 Insallah hamilesindir. Git bir kan tahlili ver ❣
Mila4 SERNUR inşallah hamilesindir ozaman.Kürtaj olunca üstüne hemen kalmak düşügü tetikliyor.kürtaj oldun sandım kafaya takarsın diye yazmadım..
SERNUR Momydady benim kanamam başlamadan önce 355 düştü sonra kanamam başladı canım senin yüksekmiş ama benim çok hızlı düştü resim atmayı başarbilrsem tahlillerimi atıcam inşallah
sinber SERNUR 6 haftalık beta en fazla 2 haftada sıfırlanır bi kan verin iki gün snr tekrarlayın yükselşyorsa hamilesiniz denektir rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
MeltemNermin @SERNUR Cok anormal bir durum ki kurtaj olduğumda 2 aylik hamileydim ve uc ayda beta hcg zor sıfırlanmıstı. O uc ay boyunca adet görmemiştim surekli sıfırlancak mı diye kan veriyordum fakat benim kurtajimdan dolayı yapışıklık oluşmuş. Belki de o yuzdendir. Umarım siz gebe kalmışsınızdır.
SERNUR MeltemNermin benim 3 gebeligim de 6 haftalıkken sonlandı canım 2 gebeligim de kürtaj oldum 3 gebeligimde de degerlerim hızla düştü 355 olunca kanamam başladı doktor zaten degerin düşmüş baya kanaman çok fazla olmaz istersen kürtaj yaparım ama gerek yok dedi ben 1 defa kürtaj oldum rabbim Bi daha yaşatmasın o durumu çok canım yanmıştı damar yolunu bile bulamadılar ne anestezi uzmanı ne hemşire ne de ebe en son doktorum açmıştı damar yolunu resmen işkence gibiydi. Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah.
Momydady SERNUR rabbimin vardır bir bildiği her şey rızkını bekler inşaallah tez zamanda müjdeni alırsın ❤️❤️❤️❤️
SERNUR Minoo01 2 düşügümde gönderdi doktorum temiz çıktı herhangi bir sorun yok dedi 3 düştükten sonra sevk etti zaten genetik testi yapıldı 2 ay sonra çıkacak sonuçlar
Minoo01 SERNUR Akıl vermek gibi olmasın ama, sizin iyiliğiniz için söylüyorum, Bu süreçte bence tekrar denemeyin 🤔 Ben ilk düşüğümde 3 ay ara verdim. Çünkü zor bi durum ki siz üst üste yaşamışsınız. Rabbim inşallah nasip eder en kısa zamanda 🙏🏼🙏🏼🙏🏼