Vnsgb Mucizem1234 canım doktorun öneriyorsa yiyeceksin. Doktoruna itimadın yoksa neden kontrole gidiyorsun ki
Zeyk Mucizem1234 35olucak bu gece. Korkma eşimde sağlıkçı bir zarar görse başta o yedirtmezdi. Leke yapar falan filan onlar da hikaye bakma o çok bilmiş teyzelere.
iremanne Mucizem1234 en yüksek protein ve kan yapan şeylerden biridir karaciğer . Haftada bir kez yedim kansızlığım düzeldi . Doktorunuzu önemseyin çevrenizdeki insanları değil
NisaMomy Mucizem1234 doktorun bana saydığı yasaklı yiyecekler arasında başta ciğer vardı bence sen yanlış anlamış olabilirmisin🤣
iremanne Mucizem1234 Demir çinko b12 ve sayamadığım bir sürü vitamini barındırıyor . Az az yemekten bir şey olmaz . Sağlık ocağındaki ebe de Demir’i düşük gebelere ciğer ye diyor hep
Kbr2301 Mucizem1234 canım herşeyin fazlası zarar oldugu gıbı onunda fazlası zarar. Fazla yemedıgın surece bır sıkıntı olmaz ben 5 aylık hamıleyım 1 kere cıger kebabı 2 kere karın mumbar yedım (adanalıyım buarada yemezsem olmazdı ) hıcbır sorunum yok sukur. Dedıgım gıbı benım doktorum herseyden ye abartmadan ye hergun yemedıgın surece bırsey olmaz dıyen doktorlardan :)
Mekamu Bana da ,hiçbir değere bakmadan, doktor kesinlikle ciğer yemememi söylemişti. Ben de sevmediğim için hiç sorgulamadım.
Ztbr Mucizem1234 hayır tabikide o çok bilmisleri boşver ilk gebeligimde bol bol yedim çünkü çok severim bundada yiyorum ne leke ne bı sıkıntı cikti
duygusm Mucizem1234 Doktor bol bol ye mi dedi? 😳 Bana da sakatat yeme dedi. Hatta ciğer yoğun a vitamini içerdiği için sakıncalı, aynı şekilde a vitamini içerikli kremleri de kullanma dedi. 8. aydayız hiç yemedim.
Nilay35 Mucizem1234 sadece sunu biliyorum bn sahsen yemedim ama sakatat olduqu icin cok iyi pismesi gerektigini biliorum cigeri dograrken birde sakın yuzune falan surim deme elini belki hurafedir blmiorum ama leke kalir der buyuklerimiz