Mucizem1234 Arkadaşlar ben ciğeri çok seviyorum hamileyken yedim bi kaç defa kebabını yedim su an 25 haftaligim doktorumda bol bol ciger ye dedi ama köydeki büyüklerim sakat at oldugunu yenmemesi gerektigini soyluyo sizce zararlimi kafam çok karıştı
Unique87 Mucizem1234 hamileyken ciğer yenmez canım bol miktarda A vitamini içerdiği için bebeğe bunun zararı var Bir daha yememeni tavsiye ederim
isranuroz Mucizem1234 tabii ki doktorun dediğini yapacaksınız. Zaten vücudunuzdaki eksikliğe göre besin önerisi yapıyor. Benim vitamin değerlerim ve kan değerlerim çok düşük banada bol bol et dalak ciğer balık tüket dediler. Burda ya da köyde olan hiç kimse sizin değerlerinize bakarak Bilgi birikimine dayanarak konuşmuyor 😊
Saryamom Genelde a vitamini eksikse başka besinler önerilir sakatat önerilmez ama siz yine de bir kez daha sorun doktorunuza
Misssimsek Mucizem1234 yanlış anlamış olma.ihtimaliniz var ki? Çünkü bende gebelikte diğer yemenin hele çok yemenin bebeğe zarar verdiğini duymuştum içerdiği a vitamini yüzünden
Yenianne65 Mucizem1234 hayır bol bol yitirmemeli en fazla bir porsiyon . İçinde çok fazla a vitamini var ve bebek için sakıncalı
720berra- Mucizem1234 benim doktorum çok yemediğin sürece bişey olmaz demişti zararı olması için baya Yemen lazım canın çekiyorsa biraz ye
Fatmanur_yakup17 Mucizem1234 sakatat yenmez diye biliyorum kuzum hemde çocukta lekelenme yapıyor diye duymuştum
Zeyk Mucizem1234 Ye canım ye ama az ye abartmadan ye. Ciğer leke yapmaz. İçeriğinde fazla a vitamini olduğu için çok tüketilmesi uygun değil. Kan yapar sana şifa olsun. Belki aralıklarla abartmaddan ye. Bende yiyorum.
720berra- Mucizem1234 çoktan kastı baya fazla zaten canım normal yiyebilirsin hiç birşey olmaz demişti
Zeyk Mucizem1234 35olucak bu gece. Korkma eşimde sağlıkçı bir zarar görse başta o yedirtmezdi. Leke yapar falan filan onlar da hikaye bakma o çok bilmiş teyzelere.