Kkubraaa Selam kizlar. Bugun catlatma ignesinin uzerinden 10 gun gecti sadece kasiklarimda batma oluyo ara ara onun disinda hicbirseyim yok bu kotuye mi isaret bu durumu yaşayan varmi aranizda
hava123 Kkubraaa kotu birsey degil canım insAllah yerlesme oluyordur adet belirtisinden ayırt edılemıyor bes gun sonra test yaparak öğrenebilirsin
Aysegulum27_ Kkubraaa klomenlemi büyüttün yumurtanı fameraylamı? Birde kaç tane yumurtan vardı ve kaç mm olmuştu çatlatma iğnesi vurunduğunda
Hadibakalim Kkubraaa selam.benimde catlatma ignesi olali 9 gun oldu. Kasikta batma var.hafif gozumde bulanti ve kuruluk var. Insallah olur
__birafitap__ Kkubraaa benimde 8. Günüm kasıkta ve karında ağrı oluyor ve kokulara aşırı hassas oldum umarım bu ay bizim ayımız olur🦋
Umutser Sadece hamile miyim diye düşünme canım bende çatlatma iğnesiyle hamile kaldım ve o dönemdekİ yoğunluktan bebek aklıma bile gelmedi şimdi 19. Haftamızdayız 😊
Kkubraaa Umutser cok sevindim😊😊 rabbim saglik ve sihhatle kucagina almayi nasip etsin. Cok sakin bi hayatim oldugu icin elimde degil inanki surekli aklimda insallah bende hayirli sonuclar alirim sende herhangi bir belirti varmiydi acaba
Kkubraaa Aysegulum27_ benimki femarayla buyudu canim sayisini bilmiyorum yumurtamin ama doktor sepet sepet yumurta var dedi en olgunu da 24mm di .
Aysegulum27_ Kkubraaa çatlatma iğnesinden kaç saat sonra ilişki oldu acaba kaç gün değerlendirdiniz doktor ne dedi.bize 36 .saatte birlikte olacaksnz demişti
Kkubraaa Aysegulum27_ bizde ayni sekilde 36 saat sonra iliskiye girdik ama doktor bize 3 gun ust uste verdi
Hadibakalim Aysegulum27_ bn soyleyeyim.catlatma ignesinden 1 gun once ve sonrasinaki 3 gun ust uste degerlendirildi.sonrasinda 1 gun arayla.
Umutser Aysegulum27_ valla saat bile bakmadım kardeşimin düğünü vardı hatta doktorun verdiği ilişki takvimine bile uymadım olmaz bu ay derkende hamile kaldım ☺️
Uadmr Kızlar benimde üçüncü günüm vurulalı hiç ağrım felan yok herkes ağrı yapıyo diyor da niye bende yok ya 😒