defnemila Miniminikuss Ay sizler ne değerler biliyorsunuz öyle kendimi çok cahil hissettim 🤣🤣🤣 Ben hiç bakmadım bile o değere ama ikili test ultrason sırasında öğrenmiştim cinsiyeti☺️
Kakulimmm Benim de 33 cıkmış beta. Ama ben ultrasyona girmedim. 17 haftada ilk tahmin erkek dediler. Bu hafta yine gidecegim emin olmak için.
Aso1212 Miniminikuss e nabıza baktm cıkmamıs dha sonuc özel hastanede bu kdar geç çıkması normal mi gecen cuma verdim kan
poyrazsmom_ Miniminikuss benim 60,4 ama oğlum olacak 😂 bana kalırsa çin takvimi rus takvimi falanda saçma ama beta hariç hepsi tutuyor erkek😂
Miniminikuss Hakkımızda Hayrlısı olsun Allahım saglıcakla hayırlı evlatlar versin ınsallah 🙏♥️😊 insan merak etmeden duramıyor arastırıyor beta degerlerı çin Rus takvimlerı ve nicelerine bakıyor. Ah biz anneler 🤭😊
Miniminikuss Hakkımızda Hayrlısı olsun Allahım saglıcakla hayırlı evlatlar versin ınsallah 🙏♥️😊 insan merak etmeden duramıyor arastırıyor beta degerlerı çin Rus takvimlerı ve nicelerine bakıyor. Ah biz anneler 🤭😊