Miniminikuss Kızlar mrblar🙋🏻♀️ikili tarama ıcın verdıgım kan sonucu bugun cıktı. Söylemlere gore beta hcg degerıne gore cinsiyet ogrenılıyormus. Deger 50 altysa erkek 50 ustuyse kız oluyormus 😊 sizce dogruluk payı varmı
Gamzedngdn Miniminikuss bizde freebeta 112 çıkmıştı doğruluk payı nedir bilmem ama kızım oluyor canım yani tuttu 🌺💖
Gulcan_89 Miniminikuss bugün ikili tarama sonucumu göstermeye gittim ve cinsiyet öğrendim. Erkek☺️ Bhcg değerim 71.2 bende tutmadı yani. Benim belirtilerimden herkes kız olacak diyordu. Hurafelerede inanmayın derim😁
Miniminikuss Aso1212 e nabızdan baktım bende degerlere canım bnımde 73 cktı ama cinsiyeti ogrenemedık daha gostermedı 🤷🏻♀️
Aso1212 Miniminikuss e nabıza baktm cıkmamıs dha sonuc özel hastanede bu kdar geç çıkması normal mi gecen cuma verdim kan
Miniminikuss Makbus ultrason la burun kemıgı ense kalınlıgını aynı dkka bakıp soyuyorlar. Ama kan sonucu bı hafta ıcerısınde cıkıyor canımm
Miniminikuss SameTugcEymen ilknur25_ Misssimsek Nrglahmet Gulcan_89 Aag123 hayırlısı olsun ınsallah 🙏♥️😊 merakla bekliyorum bakalım 🤭
SameTugcEymen Miniminikuss 11 haftalıkken yaptırmıştım cok sükûr temiz çıktı ama ben çok merak ediyodum allahım nerde yaziyo bu sayı da anlıyorlar cinsiyeti diye ama bi türlü bulamamistim kâğıtta. Doktoruma sormayı da unutmuştum. 29 haftalık olduk açtığınız postta yine merak ettim baktım buldum . Geç oldu ama. 😂😂😂 103.8 cıkmış kızım olucak gerçekten de 😂😂 keşke daha önceden bulabilseydim ya. 🤣🤣
Seross10 Ireml bu değer yüksek bir değer mi acaba. Benimde 58 çıkmış ama grafik yok elimde doktora da gitmeme 14 gün var
Fatma8988 Miniminikuss benim doğru cıktı. Ama zaten o değere gerek yok perinatolog anlıyor söylüyor ultrasonda