_Cansuu_ busraozcan9 hayırlısı olsun canım benim de bebeğim kendiliğinden gelmezse 17 Şubat'ta olacak doğumum nasip olursa. Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin ☺️
busraozcan9 Medine_1992 Ya genelde isteğe bağlı deyince laf edenler çıkıyor, öyle diyip geçiyorum 😁 Sağlıkla gelsin inşallah hepsi 🥰
busraozcan9 Pandabekleyenanne Ben de 20 şubat istiyordum ama doktorum müsait olmadığı için malesef 😂 Hayırlısıyla sağlıkla gelsin de önemli olan o
busraozcan9 Tugba1tugba İvet çook güzel ama malesef doktorum şehir dışında olacak 20sinde. Neyse artık sağlıkla gelsin de 😂
Pandabekleyenanne Tugba1tugba 38*+4 oluyo ama benim ki 2hafta önden gidiyo. 36haftada 3300 dü kilosu doğana kadar 4olabilir diyo doktor
Tugba1tugba Pandabekleyenanne kız benimkide 2 hafta önde o yüzden normal doğum olmaz dedi doktor 11 şubata gün vardı ama sorun olmazsa degistiricem bakalım sağlıkla gelirler inşallah 🥰
Medine_1992 Pandabekleyenanne canım 34 te kaçtı hatırlıyor musun bende sen gibi olacağım sanırım 🤷♀️şuan 34 3000 kilo 🤷♀️
Pandabekleyenanne Tugba1tugba o zaman al erkenden çünkü dolabiliyormuş özel gün oldugu için Cuma’ya denk geliyo bide. Seçen çökmüş ben saat 10.30 a aldım
Betl35 busraozcan9 Sezeryan olunca tarihi jendımız seçebiliyormuyuz acaba hahahha Benım tahmini 7 temmuz dogum 1 temmuzda benım dıgum gunu 😂🤩😍🥰
busraozcan9 Betl35 Eğer bebek yeterince gelişmiş olursa seçersin 😁 Ben 20sinde 38+5 olacaktım olabilirdi yani ama doktorum şehir dışında olacağı için olmadı, kısmet. 1 temmuzla 7 temmuz arası da çok değil yani olabiliritesi yüksek tabi 😁