busraozcan9 Kızlar sonunda doğum tarihim belli olduuuu! Zorunlu sezeryan olacağı için doktorla konuşup karar verdik tarihe. 17 Şubat'ta nasip olursa oğluşumuza kavuşacağız 🥰 İnşallah hepimizin doğumu da sonrası da rahat ve sağlıklı geçer ☺️
iremss busraozcan9 sağ salim alın kucağınıza 🧿 şu an bilmediğim için soruyorum, zorunlu sezaryen kaçıncı haftada belirleniyo 🤷🏼♀️
Medine_1992 busraozcan9 canım istege baglı sezeryan oluyor o zaman seninki korku içinse 😁😁😁 zorunlu değil malesef bende bebiş dönmediği için öyle olacak gibi duruyor bide tombişik diye bizede 36 dan sonra belki gün verir
busraozcan9 iremss Gebelikten gebeliğe değişiyor, benim gebeliğim risksizdi. Erken doğum da görünmüyordu. Sezeryan olacağım belli olduğu için 36+4 te belli oldu tarih ☺️
busraozcan9 Ftsatsvr Çatı darlığından olabilir, bebek kilolu olduğu için olabilir. Yada benim gibi normal doğumdan aşırı korkanlar için 😁
busraozcan9 Ftsatsvr Ben başından beri yenemedim korkumu, doktorum da psikolojik olarak da normal doğum istemen lazım eğer şuan hâlâ korkuyorsan hazır değilim diyorsan sezeryan yapalım dedi sağolsun ☺️ Sonuçta sağlıkla gelsin de her şekilde doğacak o bebişler 😍
busraozcan9 Medine_1992 Ya genelde isteğe bağlı deyince laf edenler çıkıyor, öyle diyip geçiyorum 😁 Sağlıkla gelsin inşallah hepsi 🥰