Bellazarea kaç haftalıksın
SANCIM VAR ACILLL!!!!!!
Semaaonursnmz 39 :(
Semaaonursnmz sancin artmadan gelme diyor
Arkadaşlar 21 haftalık gebeyim belimde ve sol kasığımda ağrı var yaşayan oldu mu acaba napabilirim
Bellazarea gelir gelir en fazla son 1 diye düşün arkadaşım 41 in sonunda doğum yaptı 😅 en azından seninkinde bi şeyler var onda hiç belirti yoktu
Mucizem_01 anladım bencede gitme hastanede sancı çektim ben sezeryan oldum ikisini de yaşamak kötüydü benim için ama hastanede sancı çekmek zor
Semaaonursnmz bende gittim nst cekildim cati muayenesi oldum catin dar dedi dogum başlamış dedi devlet hastanesine gittim normal dogum diye yatis yaptilar gebelik zehirlenmesinden sezeryan oldum
Mucizem_01 yaa en azından sağlıklı şekilde kucağında bebeğin bende bebeğim prematüre diye zorunlu sezeryan oldum 30 dakika içinde ameliyathanede buldum kendimi bebeğim yoğun bakıma alındı hiç göremedim 3 gün bi kere sadece doğdu o an gösterdiler o kadar 😞 öyle düşün rabbim bundan sonra yardımcın olsun kuzum
Semaaonursnmz amin cok saol rabbim hepimizin evladini korusun
Mucizem_01 amin çok teşekkür ederim tüm yavruları inşallah
Mucizem_01 sancılar düzenli olduğunda gidersin yada suyun gelirse hemen gitmelisin
Mucizem_01 sancılar düzenli olduğunda gidersin yada suyun gelirse hemen gitmelisin
Mucizem_01 bu sancı işi beni çok korkutuyor ya serklajliyim üstelik sancı olur fark edemezsem dikişim patlarsa diye cokkk korkuyorum
Arzu-1987 bende öyle düşünüyorum ama iyiki öyle yapmamisim gebelik zehirlenmesi olmus acil sezeryan oldum