TwinsmomDA hemen derin bir nefes al kendine gel ve beslenmene dikkat ederek sütünü sağ ve her zaman umutlu mutlu ol... şeninle aynı şeyleri yaşadım diyemem ama Kuveste canının parçasını ziyaretinde kalbinin nasıl acıdığını canını alıp ona vermeyi isterken onu yalınız bırakıp oradan çıkmanın nasıl yıkıcı olduğunu çok iyi biliyorum ama 26+3 gerçekten iyi kiloları da çok güzel .. 24 haftalık yaşayan dünya kadar Bebek var 20+4 de yaşayan bebeğimiz var bizim Türkiye’de Eskişehir’de.. sadece şunu bilmeni istiyorum eğer yaşayacak bir tek günü varsa ne yaparsan yap onu elinden alamazsın. Bir etrafına bak 40+0 da annesinin karnında vefat eden o kadar Bebek var ki .. bu iş ne haftaya bakıyor ne kiloya umutlu olup dua edeceğiz sadece elimizden başka ne gelir? İnan sen ne hissedersen bebeklerin bunu seninle paylaşıyor ne kadar iyi olursan o kadar iyi olacaklar onlarda. Ve arkadasım kalpten hissediyorum ki yavrularını kucağına alıp çıkacaksın o hastaneden. Ben başka bir son hayal edemiyorum. sizin İçin dua edeceğim allahım kabul etsin .. bizi haberdar et olur mu mutlu haberlerini bekliyoruz ♥️