Zeyk nilinannesiii Troidlerininn çalışmadığını değerlerin yükseldikçe anlarsın. Yani ters orantı senin tiroid değerlerin yükselmiş. Çünkü salgilaman çok az 😌
Zeyk nilinannesiii girer girer korkma ilacını aksatma her ay düzenli kan tahlili yaptır. sorun olmaz inşallah
Naimeismail01 Canım bebeğe hiç bir zararı içmesen zararı var bende kullanıyorum ama benim hamileliğimden önce vardı levotiron 225 mg kullanıyorum 💁🏻♀️
Kakulimmm nilinannesiii kuzum sakin aksatma ilaçlarını. Korkutmak olmasin canim isin ciddiyeti icin soyluyorum benim farkına varmadılar bir düşük tehdidi geçirdim. Simdi ben de ötrox 75 kullanıyorum. Ihmal etme
BusraDevlet83 nilinannesiii Düşer ilacla. Lahana, brokoli, turp, karnabahar vs gibi hatta internetten bakabilirsiniz, yemeyin. Tetikler. Geçmiş olsun.
ilaydasarisoyy nilinannesiii cok sagol yani korkmana gerek yok bebekte gayet saglikli zarar verecek olsa drlar yazmaz zaten canim
Sinemustafa2008 nilinannesiii benimde 11 haftada 7 ye cıktı şimdi 20 haftalıgız 3.5larda 75mg içiyorum hapı
Demet1307 Ben bu sabah baktırdım Ft4 1.44 tsh 3.21 bakalım Bı doktora gıtcez bugun bende tsh sorunum var ilaç kullnıyrm İnş herkes saglıkkı Bi şekilde bebeğinr kavusur bizde 9 haftalığız