Ftma_izmr 34 haftalık hamileyim kızlar bebeğimin kilosu 2500 normal mi ? ve sizin bebişler döndü mü nasıl gidiyor 🤰🏻
H1z2a3 Ftma_izmr 35+5 bizim de 2.518 kilosu bugün gittim bir hafta geri göründü ultrasonda. Dönmüş çok şükür bizim bebek
Ftma_izmr Kifayet beslenmene dikkat et canım kilo alır inşallah soda,yumurta,muz tüketin, dönmüş ya oda çok önemli
Kifayet Ftma_izmr tüketiyorum canım ama fayda etmiyor nedense kefir kuru üzüm ceviz soda yumurta kaşar tüketiyorum sürekli ama nedense kilo almıyor bebiş
Ftma_izmr Minikkalp4167 maşallah yakın sayılırız, sağolsun doktorum sormadan asla birşey söylemiyor da benimde eve gelince kafama takılıyor böyle
minikmelegim_ 32+3te 2200 dedi doktorum gayet iyi dedi yani standart dedi. Doğuma en fazla 3.500 olur dedi
SedaveSusam minikmelegim_ benimde 29+2 dün kontrolüm vardı 1476 gr olmuş dedi doktorum gayet sağlıklı dedi
Ftma_izmr minikmelegim_ ozaman benimde normal sayılır 3 kilo ve üstü Doğumda iyi oluyor zaten çabuk toparlar
Ftma_izmr Kifayet süt asla içemiyorum keşke içsem bende ama kaşarı duymuştum, alır canım sıkma canını son zaman birden alıyor diyorlar
Nilay35 Kifayet cnm bazen senden kaynaklı olmayabiliyor ultrasyon cihazindan da farkedio gecen hafta benim basima geldi ayni anda birinde 2450 digerinde 2750 cikti 3 gun snra tekrar qttiqimde 2780 demisti
Bsrbkts Kifayet canım olduğun ortam stresli ise bebek ondan da etkileniyo olabilir. Biraz ortamını değiştirme imkanın varsa mutlaka yap. Benim sorunum stresti ve ortam değişikliği anında etkisini gösterdi
Kifayet Ftma_izmr inşallah canım bende süt içemiyorum sade halini tüketemiyorum nesquik katıp içiyorum sende öyle deneyebilirsin 😊