Zlyhkrt4 1 yasir kabızlık yaşıyorum 😭 çok kötüyüm kayısı vs kullandım ama çok fayda olmuyor kızlar 23 haftalik olduk . Ne yapicam siz nasıl yendiniz?
Canan_3547 Zlyhkrt4 bende su kaysi naptysam bi cozum bulmadim sans eseri gıreyfurtun iyi oldgunu oğrendim gercekten bana cok iyi geldi
baharcpt Zlyhkrt4 Evde yoğurt mayala sürekli yada kefir mayalayıp tüket hiçbir sorunun kalmaz. Daha hiç kabız olmadım şükür.
Cileklipasta Zlyhkrt4 ananas, kivi, avokado, zeytinyağı, kefir bunları tükettim. Bebişe de çok faydalı hepsi. kefir hariç hepsini kahvaltıdan önce tüketiyordum dönüşümlü olarak.
ikiprensannesiiii Bol ilik şu iç canim yemek olarak da çorba tarzı şeyler tüket ama mercimek önerilmez, yine olmadi dr a git belki onerecgi bir ilaç vardir geçmiş olsun
bebegineasikanne Rezene filan iyi geliyor gaz kabızlık sorunlarına humananın kimyonlu rezene çayı var mesela içebilirsin annelerde kullanabiliyor
Lilamor77 Bende 23. Haftadayım bende iki aydır çekiyorum yokya hiçbişey 5 para etmiyo ölüyorum resmen 🤦🏼♀️
AkdAkd Zlyhkrt4 bende de hep aynı sıkıntı vardı kuru erik ye ben cok faydasını gördüm. Kesinlikle tavsiyemdir🌸
Ikizlerr Benim kullandığım kan hapi ishal yaptı beni kan hapınız varsa isterseniz ondan kullanın doktora danışıp