Zlyhkrt4 Tugba1tugba çok sert değil ama biraz vuruyor normal oda bebiş görmesi lazım . Oda ışını yapıyor
Derin_Demir Tugba1tugba ne var ki canım bunda bunu yapmasa o zamanda ilgilenmiyo dönsün diye uğraşmıyo deriz. Başka ne yapabilir ki. O zaman benim yerimde olsan doktorla kavga edersin çünkü her gidişimde en az 10 dk sallıyo
Burcu_asf Tugba1tugba evet benm doktor da öyle yapmıştı bi kere eşimde degmisti bende acıdı felan dedim ama doktor vurduğunda sesin çıkmadı dedi 😏😏🙄
Seda5892 Tugba1tugba yüzünü görelim diye bayağı sarsıyodu hatta ben senden daha inadım uğraşacam dedi doktorum oğluma ama tabi benim oğluş daha inat çıktı 🤣🤣🤣🤣 normal yani
Aslima Tugba1tugba benim bebisimde istediği pozisyonda değildi öksür dedi banada. Bikac kez oksurdum.
Pembepanterr Tugba1tugba benimki sallamıştı göbeğimi ama yüzünü görmek içindi 20. Haftada ondan önce ve sonra hiç öyle birşey yapmadı iki doktora gidiyorum ben hiç denk gelmedi sadece bazen bastırıyo doktorum
Salcali Tugba1tugba bana da yapti cok gicik olmisyim biz dokunmaha kiyamiyoz ama dedim bi bildiği var hareketlendirmek uyandırmak için yapiyo zaten zarar vermez doktor yani
Tugba1tugba Salcali haklısın canm ne biliyim ben yanlışlıkla biyere çarpınca eşim biraz fazla dokununca bile aklım cikiyo bide ilk defa böle bişey yaptı acaba dedim zarar vermismidir diye kafama takildi
Pembepanterr SedaveSusam bebişlerin keyifleri istemediği hiç birşeyi uygulamaz kaldırmaz 😂😂 ne zaman isterse o zaman kıpraşırlar
Melos58 Tugba1tugba benimki bazrn ultrasonla sallıyordu karnımı bazen sert bakıyordu. Ölçüm yapmasi icin mecbur yapmalı bazen bebekler uyuyor oluyor
KubSav33 Tugba1tugba ay evet iki defa yapti napsin ama yaa yuzunu gostermyor pasam biz heyecanli adamda bi iki tiklatti ki bizde yuzunu gorduk :))
Fidan3594 Tugba1tugba hareket etsin diye yapıyor bende çok hoşlanmıyorum ama detaylı görmemiz için sonuçta kötü olsa yapmazlar