Misssimsek Annesed test bozuk gibi görünüyor ama pozitifte görüyorum ben. Yerinde olsam dayanamaz bir tane daha yapardım 😆
Annesed Kızlar yorumlar icin sagolun test kuruyunca net bi sekilde negatif olduğu belli oldu ama uykudan gözümü acamiyorum göğüs şişliği falan olsa adet yaklaştı diycem ama bu uykulu haller beni umutlandiriyo 🤭🤷♀️
Hayat Annesed Belki Daha erkendir.O zaman test göstermiyor.Siz sabah aç karnına ilk sidiyi damlatın.En net öyle
Annesed CANSSS588 ama kuruyunca net negatif gördüm daha 6 gun var 6 gun sonra doğru tahmin etmişsin yazarım insAllah 😇
Hayat Merveozcelikcckl Eşime diyorum Ah ah yaşlandım gitdim🤣🤣Vakitsiz Yaşlılık çökdürdü beni.Adam böyle baka kalıyo🤣
Nursrbg Annesed uzun bir süre geçtikten sonra zaten yanlış gösteriyo . Bence emin olmak için yapın ama siz bilirsiniz yinede
Ayseee1 Esraaa1709 Benim ki erken gebelik testinde bile negatif çıkmıştı ama varmış yine de güvenme çok
Hnfth Ayseee1 mrb erken gebelik testini adetten kaç gün önce yapmıştınız ben 7gün kala yaptım negatif çıktı bugnde normal test yaptım 5gün var gene negatif