Sesem Haftadayım hala yok gören anlamıyor söyleyincede aaa bebek gelişmemiş sanırım diyip cahilliklerini tescilliyor napalım fizyolojik yapı 😊
Misssimsek Momydady 53 kiloyla hamile kaldım evet sanırım doğru bir tespit. 12 haftada da 3 kilo almıştım bile şimdi ne kadar oldu bilmiyorum kilom
Zhrnz ebrucetin benim 7. Aydan sonra cikiyo karnim hatta 7.5 aylikdim bana cocuk dusunmuyonmu diye soruyolardi 😁 gebelik tarzi giymedigimde belli olmaz ic karin genis demisti dr
__meczup__ Mervemm 10. Haftada nemlendirmeye başlamak gerekiyor galiba ne zaman çıkıp yırtacagi belli olmuyor
mihrinazsumbul Masal6161 pek alakası yok zayıfım ama çıkmadı 30 haftalıgım 20 haftalıkların karnı gibi🤷🏻♀️
Masal6161 mihrinazsumbul bazı kişilede değişiyor tabi herkezin farklı ama genelde 6 ayllıkkem belli oluyor 50 kilo anne adaylarında
EbruIrmakAhmet ebrucetin benim 20. Haftada büyüdü canım dümdüz değildi ama gaz gibiydi şuan belli karnım
Miranmiray ebrucetin Canım benimki 13 ten itibaren büyüdü 15 haftalıkken 6 aylık gibi duruyordu şimdi 19+4 teyim ve görenler 7 aylık sanıyor😂😂😂
__meczup__ Mervemm ben Hindistan cevizi yağı sürdüm 5 -6 hafta karnımda kıllanma oldu kasıklarıma kadar kıl yürümeye başladı özel bölgemden ben o yağa bağladım vazelin sürüyorum artık ama belki de hormonlardan dolayı bilemiyorum
Gizemciim ebrucetin 30 haftaligim son 15 gündur karnim buyudu ve kilo almaya basladim. öncesinde hamile kalmadan önce neyse fizigim oydu. şimdi duba gibiyim 🤗😂😂 yani kendimi öyle goruyorum 🙈
Gulcezeren ebrucetin Benim 28de çıktı şimdi 35 olduğum halde bile aman aman bir göbeğim yok bol kıyafetler giydiğimde anlaşılmıyor bile
Havva-sezer38 Bende 23 haftalığım yeni yeni çıktı kilo hiç almadım bebeğin kilosu iyi çok şükür. Sanırım ben hiç alamayacağım çünkü öyle iştahım açık değil bebek için zorluyorum