Mucizem_ Gunaydin annisler! Nasilsiniz bakalim? Ya benim sabah bulantilarim cok oldugu icin fazla yiyemiyorum, siz neler yiyorsunuz kahvaltida? Ne iyi geliyor, ne rahatlatiriyor migdenizi? 😭🤦🏽♀️
Yunusm123 Mucizem_ benimde hiç kahvaltı alışkanlığım yok 🙁 sabahalri aşırı istahsizim 😔 ne yapcam hiç fikrim yok 🙁
Eded Mucizem_ makarna haşlayıp yoğurtla yedim benim bu sabah kahvaltım bu. Kahvaltılık özellikle peynir asla yiyemiyorum ne yapcam bilemiyorum 😞
Esratayes Mucizem_ aşırı iştahsız olduğum için ve bulantı olduğu için sabahları sadece çubuk kraker yiyorum
Bgmbgm Mucizem_ hafta içi hep aynı benim kahvaltı tambugday ekmeğine tost yapıyorum yanına yumurta domates salatalık hafta sonu eşimden eve olduğuna bazen hamurlar kızartmalar falan oluo
Nesrinnn Ben normalde hiç kahvaltı yapmazdım hamile kaldıktan sonra gözümü acar acmaz midem kazınıyor anlamadım daha yeniyimde de ama bazende hiç bir sey yiyesim gelmiyor neyse en cok domates ve zeytin tüketmeyi seviyorum birde tereyağlı ekmeğin üstüne bal sürüp yemeyi
Mucizem_ Yunusm123 Bende ikiside var canim cok acikiyorum ama ne yersem yiyim migdem daha da kotu bulaniyor. kusamiyorum, hep bos bi bulanti.
Nesrinnn Yunusm123 oo nasıl olmaz şimdi düşünsene mis gibi sıcak kaynar çayın dumanı üstünde yanında da soslu zeytin .mis kokolu çeri domates bir yandan sıcak ekmeği zeytin sosuna banıyorsun bir yandan sıcacık ekmeğe tereyeağı sürüp yiyorsun kahvaltı postlarına falan bak belki canın ceker iştahlı yersin 😂😂
Kadriye Sabh kalkar kalkmaz ilacımı iciyorum arkasndan badem ve ceviz yiyorum yumurtamı haşlıyorum peynir zeytin yeşıllik dolusu bi tabak yapıp yiyorum hamile kalmadan once benmde kahvalti alsknlgm yoktu ama kuzum için yemk zorundaym💕
Nesrinnn Yunusm123 midende boş bulantı varmıs o zaman ceviz fındık falan ye bunlar hem tok tutar hemde boş bulantıda olmaz belki
Yunusm123 Nesrinnn evet daha yeni 6. Haftadan sonra başlar dedi eğer başlamazsa sende şanslısın demektir dedi
hande123 Kahvaltı yapmazsam bayılacak gibi oluyorum domates salatalık peynir zeytin yumurta klasik kahvaltı yapıyorum midemin bulandığı zamanlarda bile zorlayarak yedim yoksa daha halsiz kalıyorsun
Mucizem_ Eded Yoghurtu canim cok cekmisti yedigim zaman neredeyse oluyordum bulantidan. Cok rahatsiz etti migdemi
Nesrinnn HlyaSinanAk aaa benim daha cinsiyeti belli değil öyle olumca kız mı oluyomıs ins öyle olur kız istiyorum bende 😂😂
eCeCik Esratayes bulantı çok zor ya allah yardımcınız olsun 😞 birazcık zeytin falan yiyin ılık süt için belki o midenize iyi gelir sabahları