Iimran Kızlar ya 3 tane emzik var bebeğim 5 dk tutup itiyo çıkarıyo ağlarken hiç almıyo tuttan anneler hangi emzik aldırdınız yada hangi yöntemi kullandınız bebekten bebeğe değişir ama alışsın istiyorum
Deletedmom138 Iimran ne güzel hiç kullanma benim damağım yamuk emzik yüzünden annem bilememiş zamanında şuan ağzım tavşan gibi
Glnhl Iimran istemiyorsa kullanmaz kuzum. Istediğin kadar zorla yeğenim 1 yaşında doğduğundan beri ara ara veriyoruz diliyle itip emzik yerine parmaklarını elini ağzına sokuyor. 🤦♀️😅
SuleDoruk Iimran avent ultra air'i de kabul etmiyorsa instagramdan bibs marka olanı temin edin. Onu tutacaktır
Iimran Deletedmom138 ama kızım beni emzik gibi kullanıyo yapışık gibiyiz ayrılsam deliriyo ağzı boş kalsın istemiyo bende kullandım şekil bozukluğu olmuyo çoğu kişide
bsra18- Deletedmom138 eski zaman emziklerle şimdikiler bir değil ki hatta günümüz emzikleri damak gelişimini bile destekliyor.
Sevval Iimran avent kullan kesinlikle tutar bnm oğlumda hiç birini tutmamıştı onu aldım 2 kere öğğ etti sonrasında alıştı tuttu
Vnsgb Iimran avent ultra air kullandın mı canım onu kabul ediyor her bebek dediler bide kabul edene kadar dene sen. 2 yaşına kadar emmesinde problem yok emzik 2 yaşından sonrası damak bozukluğuna yol açıyor için rahat verebilirsin 🙏
Iimran Selinnnce bu bibs kauçuk olanı mı yoksa bibs olması mı baktım şimdi de e bebekte falan var mı acaba
Fasulyeninannesiii Canım ben Philips ultra air aldım ilk günden tuttu simdi de alisti ağzına emzigi verdiğim an susuyo
AysaRuzgar Iimran ben aventin almıştım ağzına bile sürmedi. Eczanede ucuz emzikler var ondan denedim bir kaç denemeye tuttu. Doktorum uzun süre kullanmayın (3-4 yaşına kadar) dedi. Zaten iki aylıkken başladı yedi ya da dokuz aylıkken kendisi bıraktı.
TAkilicci Iimran instagrama bibs_turkiye sayfasında satışı var hikayede öne çıkanlarda yorumlar var ona girdiğinizde muhtemelen alacaksınız ☺️ Yapışık gezmek çok zor ablamdan biliyorum ☺️
Iimran TAkilicci tuvalete bile zor gidiyorum devamlı emmek istiyo ve uykuya geçtiğinde emzik gibi devam ediyo kendim çekiyorum bu sefer uyanıyo kalkıyo 😔