Fatma_123 Elissah00 üzülme lütfen testte yanılabiliyo yine adetini de bekle inşallah adet olmazsın ♥️
Ecmelbeyza Mathteacher teacherım yumurtlamadan sonra kasık ağrısı var diyodun hep dimi kasık ta o zamandan bu zamana hiç peşini bırakmadı dimi? Ben de hiç olmayınca ben taaa yumurtlamadan bikaç gün sonradan itibaren umudumu kesmiştim .bir de siz de göğüs ucu hassasiyeti oldu mu onu çok söylüyorlar da ucunun hassasiyetini ben hiç yaşamadım yani genelinde olur da normalde
Mathteacher Ecmelbeyza kuzum benim kasık ağrım hep vardı Ve hep adet oldum olacakmış gibi hissediyordum . akıntım da aşırı vardı .gögüs hassasiyetim şu anda bile yok kuzum.
Hlyagnrr Canım biliyorum bu heyecanı bende 10 ay bekledim kuzumu bana sorarsan 4 gün kalmış zaten sık dişini sabret aklına başka şeyler al günün geçtikten sonra yap şimdi seni yanıltır negatif çıkarsa sen üzülüceksin
Ecmelbeyza Mathteacher işte hep diyorum millete illaki belirti oluyor sizde de göğüs hassasiyeti olmamış herkeste farklı demek. Sağlıkla geçirirsiniz inşallah süreci 🤗