• Sağlık
  • Hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu

Enfeksiyon büyük dert 🤦🏼‍♀️Çarşamba günü kontrole gidicem inşallah düşmüştür az da olsa 😆

Minnosunannesi geçmiş olsun cnm bol su tüket bide afedersin lavaboda azıcık sirke ile yıkan varolanın üzerine artış olmaz en azından sirke mantar enfeksiyon gibi rahatsızlıkların çoğalımını engelliyor. Akıntı hepimizin sorunu artık yeşil ve kokulu olmasın önemli olan o günlük pedle çözülüyo gerisi

Minnosunannesi Geçmiş olsun canım ben 7 haftalık ken geçirmiştim.. öyle böyle bir sancı değildi tek kullanımlık suda çözünen bir ilaç vermişti geçti çok şükür.. Kaç haftalık hamilesin?

Millet olarak su yerine çay kahve kola vs tüketmeye alışarak yetişiyoruz enfeksiyon yaygın bizlerde anca hasta olunca tepeye şişeyi dikiyoruz o da ilerlemişse 😩😁 ayakta değil oturarak günde 3,5 litre su içersek bir hafta içinde basit enfeksiyon ortadan kalkar ama ilerlemişse ilaç kullanmakta fayda var
        Hamişler bardaklarınızı büyütün ve sayın 👩🏻‍⚕️🤰👼🏻👯

Damla________ amin... ben gebe kalamamıştım o mantar illeti yüzüne ve yıllarca idrar yolu enfeksiyonu yaşadım bilirm çok kötü