Enfeksiyon büyük dert 🤦🏼♀️Çarşamba günü kontrole gidicem inşallah düşmüştür az da olsa 😆
Hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu
Aysun ne kadarlık hamilesin
Minnosunannesi geçmiş olsun cnm bol su tüket bide afedersin lavaboda azıcık sirke ile yıkan varolanın üzerine artış olmaz en azından sirke mantar enfeksiyon gibi rahatsızlıkların çoğalımını engelliyor. Akıntı hepimizin sorunu artık yeşil ve kokulu olmasın önemli olan o günlük pedle çözülüyo gerisi
1PrensAnnesi ay evet benim arkadasım 6 buçuk oldu mantar varmış çocuk ters dönmüş 1 hafta yatista
Minnosunannesi 25+2 olduk bugün 🤗Sen kaç haftasın
Damla________ çok geçmiş olsun düzeldimi peki arkdşnz
1PrensAnnesi saol bilmiyorum dinleniyor şimdi
Damla________ başımızdan uzak olsun enfeksiyon ve mantar normaldede zor gebelikte daha zor
Minnosunannesi Geçmiş olsun canım ben 7 haftalık ken geçirmiştim.. öyle böyle bir sancı değildi tek kullanımlık suda çözünen bir ilaç vermişti geçti çok şükür.. Kaç haftalık hamilesin?
Aysun benim daha 8+6 😍
pamuksekerinannesi ben evlendiğim ilk Zaman olmuştum kullanmadığım ilaç kalmadı hep oluyor şimdi daha zor tabi
Millet olarak su yerine çay kahve kola vs tüketmeye alışarak yetişiyoruz enfeksiyon yaygın bizlerde anca hasta olunca tepeye şişeyi dikiyoruz o da ilerlemişse 😩😁 ayakta değil oturarak günde 3,5 litre su içersek bir hafta içinde basit enfeksiyon ortadan kalkar ama ilerlemişse ilaç kullanmakta fayda var
Hamişler bardaklarınızı büyütün ve sayın 👩🏻⚕️🤰👼🏻👯
Minnosunannesi Allah’ım yavrularımızı sağsalim kucağımıza almamızı nasip etsin 🙏🏻🤗
1PrensAnnesi ben çok şükür yaşamadım öyle şeyler Allah korusun kimsenin basına vermesin 🙏
Aysun amin 🙏🏻
Damla________ amin... ben gebe kalamamıştım o mantar illeti yüzüne ve yıllarca idrar yolu enfeksiyonu yaşadım bilirm çok kötü