Ebaki ipeak amin canım Allah razı olsun inşallah Rabbim size de hayırlı zamanda mucizenizi verçek 👐👐😙😙
sinber Ebaki duaların gücüne sırrına inanıyorum canım da değerlendirip değerlendirmemekte kararsızım şu süreçte önümüzdeki aya mı bıraksam acaba gel git yaşıyorum resmen ama o gün bgn çok belli şuan
sinber ipeak hayırlısı olsun inşallah ama o gün bgn çok belli şuan kuzum sadece şu süreçte ne kdr doğru olur emin olamıyorum önümüzdeki aya mı bıraksam bugünü es geçsem diye gel git yaşıyorum şuan
ipeak sinber bence değerlendir taktir allahın hayırlısıysa olsun hepimiz hayırlı olanı istiyoruz sonuçta
sinber DuhaninAnnesi benim de sol kasıktan boşluğa kdr ağrıyor sağdan yumurtlama olunca bu kdr olmuyor nedense sol baya etkiliyor senin inşallah tutmuştur canım
ipeak bu arada kızlar dün yaptım tekrar ovülasyon testini gene aynı koyulukta çıktı 2 gündür devam ediyor yumurtlama iki günüde değerlendirdim bakalım bugün çatlama olacakmı ? @Ecmelbeyza @DuhaninAnnesi @sinber @Ebaki
DuhaninAnnesi ipeak benimde iki gün devam etti kuzum silinmedi ama ilki kadar koyuda değildi ertesi gün tamamen silindi 3 günüde değerlendirdik 🥳🥳
ipeak DuhaninAnnesi benimki ilki kadar koyu canım bakalım bugün silikleşecek mi ya o kadar hevesim kaçtı ki şu olaylardan benim de değerlendiresim kalmadı yani:(
DuhaninAnnesi ipeak bende tuttuysa napicam şimdi diyorum asmde gidemem gitmem için minibüs metrobüs ve metroya binmem lazım ikametim bağcılarda ben haramiderede 🙄🙄
ipeak Ecmelbeyza yumurtlamadan kaç gün sonra adet tarihi oluyor eğer 15 gün ise bende ayın 1 inde yapıcam heralde dimi
ipeak Ecmelbeyza bende dün sipariş verdim bugün kargo geldi demişlerdir dünya yanıyo buda yumurtasının derdinde:)
Ecmelbeyza ipeak 14 gün oluyor 😎ama gecikme erken gelmeler olabiliyor Ya . Benim mesela 11 yum gibi düşünüyorum saydım tam 23 Mart 12gün oluyor güya tutunduysa belli olur bence .
DuhaninAnnesi ipeak yumurtlamadan genelde 14 gün sonra adet oluyoruz ama bazen yada bazılarımız 16 18 güne kadar uzadığını söylüyor yada 14ten erken 🤭
sinber ipeak ben de 31/1 gibi yapıcam inşallah ben değerlendirmeye karar verdim allah büyüktür hayırlıysa olsun değilse hayırlara çevirsin diyerek
DuhaninAnnesi sinber hayırla nasip etsin kuzum Rabbim veriyorsa da vermiyorsa da vardır bildiği elbet 🤲