Ecmelbeyza Ebaki yaaa canım hayırlı olsun inşallah 🙈🦋çok sevindim göremedik dedik çıktı valla. Silikti sonradan nasıl da yükselmiş demek. Atsanaaa
DuhaninAnnesi Ecmelbeyza of hadi darısı bize ya bu arada Ebaki yumurtlamadan saymış 13.günü net cıktı çizgi
Ebaki Ecmelbeyza yaaa Rabbim inşallah size de vermek cnm Meryem süresini oku bol bol her cuma ayetl kursi duasını 7 kez oku fatiha yi 7 kez oku cnm namaz kıl dua et Rabbim e tevekkül et o veriyor çok şükür adına 😊😊😊
ipeak Ebaki canımm çok sevindim hayırlı olsun darısı bizlere inşallah sağlıkla gelsin bizleri haberdar et
sinber Ebaki yasaaa çok sevindim hayırlısı olsun kuzum kendine dikkat et beslenmene uykuna ve bol bol su iç bu evrede çok önemli bize de dua et 🥳🥳🥳💃💃💐❤️
Ebaki sinber Dualarım hep sizle cnm çok saol 😊öyle yapıcam inşallah kan da doğrular inşallah sağlıklı hayırlı bi evlat dünyaya gelir inşallah Rabbim size de en hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip eder😊😊
sinber Ebaki çok dikkat et kan vermeye giderken eve dönene kdr elini sürme bi yere kimseye yaklaşma en sakin boş olan özel hastaneye git sonucu bize de yaz
sinber @DuhaninAnnesi @Ecmelbeyza @Ebaki @ipeak kuzular sol kasık fenalarda resmen meydan okuyor gönder gelsin diye patladım patlicam diyor çatlıyorum diyor adeta dua edin lütfen hayırlısı olsun akşam bayram var bizde
Ebaki sinber cnm sana tavsiyem yumurtlama öncesi ve catemayı değerlendir çatlama olunca ertesi iki günü de değerlendir bol bol.Meryem süresi oku dua faziletlider gerçekten bn anladım çok şükür Rabbim e😊😊
sinber Ebaki duaların gücüne sırrına inanıyorum canım da değerlendirip değerlendirmemekte kararsızım şu süreçte önümüzdeki aya mı bıraksam acaba gel git yaşıyorum resmen ama o gün bgn çok belli şuan
Ebaki ipeak amin canım Allah razı olsun inşallah Rabbim size de hayırlı zamanda mucizenizi verçek 👐👐😙😙
sinber ipeak hayırlısı olsun inşallah ama o gün bgn çok belli şuan kuzum sadece şu süreçte ne kdr doğru olur emin olamıyorum önümüzdeki aya mı bıraksam bugünü es geçsem diye gel git yaşıyorum şuan