sinber Busra_korkmazz sağol canım bnm 2011 doğumlu kızım var sorunsuz bir hamilelik geçirdim ve son güne kdr çalıştım canım geçen sene kardeş istedik ama kalbi durdu snr Eylül’de yine denedik bu sefer ikizdi ama yine kalpleri durdu sonra testlerde pıhtılaşma çıktı canım şimdi kan sulandırıcı kullanıyorum hamile kalırsam iğneye başlayacağız son kez denemek istedim nasip
sinber Sadesoda canım ümitlendirmek istemem sonra çıkmazsa ğmitlendiğin için yüreğinin acısı yüreğime düşer sadece ikisi de ihtimal biraz daha bekle hem umutlan hem umutlanma
Sadesoda sinber çok ince dusuncelisin canım 🌺 çok teşekkür ederim naçizane fikrin için 🤭 sonucu alınca yazicam 🙏
DuhaninAnnesi sinber daha dur bismillah yeni başladık kaçıncı denemen çocuğun var mı bilmiyorum ama inşallah bi tane de olsa vardır 🥰 olucak illaki üzülmek yok
sinber DuhaninAnnesi kızım var canım 3.sınıfa gidiyor 2 tane de kürtajım var pıhtılaşmadan dolayı yaş 33,5 İstanbul’dan katılıyorum 🤣🤣
DuhaninAnnesi sinber yaa bucugunuda söylemiş bak 😂 en azından yok değil elhamdülillah ve elbet bi kardeşi olacak 😊 ben bi kere bile hamile kalmadım daha 😏
sinber DuhaninAnnesi He valla ben 33,5 kızım 8,5 canım bgn 16 kişi misafirim olacak plansız ani ben bgn pek buralarda oluşmayabilirim şmd hbr geldi topuklar vura vura koşturacağım
Gizemnaz_ Lsbebisim cnm merhaba sokturucu kullanmissin galiba bebekte bisey yoktur umarim.bende kullandimda korkuyorum
DuhaninAnnesi sinber obaa 16 kişilik hemde Allah kolaylık versin canım benim, benimde netim az sürekli giremiyorum 😂 birbirimizden haber alamayınca merak ediyoruz @Ecmelbeyza hala ortalıkta yok
Erkanpasam Kizlar testime bi bakar misiniz sanki cok silik cizgi var adetim 5 gun gecikti gec dollenme olabilirmi https://i.imgyukle.com/2020/02/29/nWbPqj.jpg
sinber Erkanpasam ben de göremedim canım ikinci çizgi yok gibi fotoda görğnmüyor olabilir ya da parladığı için olabilir 1/2 gün daha bekleyip kan ver istersen
sinber DuhaninAnnesi sorma yaaa ben gerçekten çok merak etmeye başladım ben de hbr vereyim dedim canım ama hiç dermanım yok evi süpürdüm midem bulanmaya başladı 🥺
Gizemnaz_ Kizlar size birsey soracagim adetim 3 gun gecti kan testi negatif...bende tarlusal adet sokturucu aldim sabah 2 aksam 2 ictim 3 gunde bitirdim ilac biteli 3 gun oluyor sizce gec dollenme olabilirmi😥
Gizemnaz_ sinber evet erken gebelik testleri yaptim negatif kanda negatif cikinca 😥 simdide 9 gun oldu adet olmayali sokturucuyude bitirdim bu sure icinde korkuyorum acikcasi acaba kac gun icinde gelir adet