Busra_korkmazz Benimkide gec dollenme olabilirmi 😟😟😥😥 3 gun adet gecikmesinde 46 cikti.. sonra cok yeni dedi dr takip yaptik 48 saat arayla 2 kati %80 artti.. ama henuz kese gorunmedi cok stresliyim.. kanama agri filanda yok..
sinber Busra_korkmazz kaç günde bir regl olduğuna bağlı ama evet erken ve sorun olacağını sanmıyorum iki günde ortalama %60/%100 arası artması normal kabul edilir ayrıca kese vajinal yoldan beta 1500 ve üstü olunca karından da 5/6 bin civarında anca görüşüyor canım merak etme bize de dua edersen seviniriz
DuhaninAnnesi Busra_korkmazz stres yapma stres en kötü düşman şükret kuzum hamile kalmak isteyen o kadar kişi varki.. çok şükür ki hamile kalabilmişsin kötü düşünüp kötüyü çağırma olur mu allahın izniyle hiç bisey olmaz ferah tut içini
sinber Rabia30-Adem bir gebenin günlüğü Ebru ceylandan alan da var instada bir de n 11 den alan da var ben erken yumurtlama hissedince eczaneden aldım
Sadesoda DuhaninAnnesi adet gecikmenin 5.gunune giricem gece ama hala testlerde bişey çıkmadı 4, gün önce verdim kan 1.20 çıktı ama sürekli akıntım var başkada hiç bir belirti yok 😔 bilmiyorum ne olucak adet söktürücü mu kullansam beklesemmi bilemedim çünkü klomene baslicam bu ay 🤲
sinber Sadesoda bence yarın tekrar kan vermelisin canım 1.20 kritik bir değer yükselebilir de sabitte kalabilir 4 gün olmuş zaten eğer varsa 5i geçmiştir söktürücü kullanma bence geç döllenme de olabilir
DuhaninAnnesi Sadesoda canım ben 14 gün gecikmeyle adet oldum malesef 😔 stres mi yapıyorum yoksa vücudun alışma süreci mi bilmiyorum normalde çok düzenli adet olurdum korunmayı bırakınca sürekli gecikti 🤷🏻♀️ hakkımızda hayırlısı olsun inşallah Allah sana da bana da isteyen herkese nasip etsin canım
Sadesoda sinber canım içime umut doğdu yazını okuyunca 🙊 hiç belirti yaşamıyorum ama akıntı var çok bide bugün fark ettim göbek deligimin alt tarafı ağrıyor ama tatlı tatlı. İdrar testi yapsam Çarşamba günü falan çıkar mı ki 🤷🙆 yoksa kanda açıyor ya ahahha 😁😁
DuhaninAnnesi sinber yorumların arasından yorumunu aramak.. 😂😂 bak yine aklima @Ecmelbeyza düştü. Umarım iyisindir canım arkadaşım seni çok merak ettik 🙄 Bekle günün gelsin ina göre yol çiz kuzum
sinber DuhaninAnnesi ewet yorumlardan yorum kaçıyor arada bekleyip göreceğiz artık mevlam neyler neylerde güzel eyler ben hep dua ettim bazı şeylerden dolayı eğer bizim için hayırlı olacaksa olsun yoksa yüreğimdeki ateş sönsün diye bu yüzden iyiyim demek böyle olması gerekiyor diyorum
sinber Busra_korkmazz sağol canım bnm 2011 doğumlu kızım var sorunsuz bir hamilelik geçirdim ve son güne kdr çalıştım canım geçen sene kardeş istedik ama kalbi durdu snr Eylül’de yine denedik bu sefer ikizdi ama yine kalpleri durdu sonra testlerde pıhtılaşma çıktı canım şimdi kan sulandırıcı kullanıyorum hamile kalırsam iğneye başlayacağız son kez denemek istedim nasip
DuhaninAnnesi sinber daha dur bismillah yeni başladık kaçıncı denemen çocuğun var mı bilmiyorum ama inşallah bi tane de olsa vardır 🥰 olucak illaki üzülmek yok
sinber Sadesoda canım ümitlendirmek istemem sonra çıkmazsa ğmitlendiğin için yüreğinin acısı yüreğime düşer sadece ikisi de ihtimal biraz daha bekle hem umutlan hem umutlanma