Esen Lonelinesss onlar hamilelikte zararlı..Bizim akrabalar hep balıkçı onlar diyo eşim.bana çocuk düşünürken bile yedirtmiyodu. Hatta bi.prof. hoca bana şuan somon da yeme dedi. Levrek.cuprada antibiyotikli diye. Yüzen balık ye desi istavrit çinekop lufer vs. Gibi
eCeCik Evet somonu zeytinyağıyla hafif yaplayın üzerine tuz kekik döküm fırınlayın kesin yersiniz çok güzel oluyor ve koku çok az mutfağın kapısını kapat bitti gitti haftada 1 yemeye çalışın ben haftada 2 yemeye çalışıyorum 2 gğnde et yiyorum
EnginMelikeTrkeri Nebiyeee canim balık yagini hic kullanmadim tadı nasıl acaba onun bide kilo yaptı mi sizde
Gazel EnginMelikeTrkeri Tadında birşey Yok canım normal ilaç öyle balık tadı falan kilo yapması konusun bilmiyorum ben sürekli bir alıp bir veriyorum
EnginMelikeTrkeri SevgiSungur balık hapı iyi geliyor mu canim sana bide kilo yaptı mi hep merak etmişizdir bunu
SevgiSungur EnginMelikeTrkeri çok kilo alıyorum ama bu balık hapından ve vitaminlerden mi bilmiyorum ama iştahımda çok açık yiyorum ve çok kilo alıyorum 😏
Denizgumuskaya Orucu12 Salı gün gittim kese var dedi kese içinde kese var dedi ama Bebek yok dedi 😰 çok korkuyorum ya