Bsra1998_ mucizemibeklerken17 benim daha adet gunume var canm duzensiz zaten benim pko oldugu icin ama idrar testi yapmama 7 gun kaldi ama hic bisey hisseymiyoru😏
sumosgoksu mucizemibeklerken17 Canım ben bu ay adet bittikten sonra 6 günü iyi değerlendirdim ama yakıda Yapıştırmış tım sonra eşim şehir dışına gitti artık olur mu olmaz mı bilmiyorum nasip dediğin gibi
DuhaninAnnesi mucizemibeklerken17 hala olmadım olmam gereken günü de sayarsak bugün 11 gün oldu test yapmak için 15 olmasını bekliyorum cünkü şuana kadar en fazla 12 gun geçirmişti 🤭🤭
mucizemibeklerken17 DuhaninAnnesi ayy kuzum helal olsun nasıl sabrediyorsun 😍 inşallah gümbür gümbür bi hcg gelir 🤩
Adile_demr 24 subatta adet olmam gerekiyor insallah da olmam o gebe haberini alirim hem 24 subar bizim nisan yildonumumuz 14 subatta geliyor ikisi bir arada cok guzel bi haber olur
DuhaninAnnesi mucizemibeklerken17 bi kere negatif gördüm ya ondan heralde adet olcam diye bekliyorum 😂😂
mucizemibeklerken17 XelisaX hadi hayırlısı kuzumm 🥰 ben de 2.kez ovulasyon takibi yapıcam. Inşallah bu sefer güzel haberler olur 🙂
Annesed mucizemibeklerken17 gecen ay kimyasal gecirdim adete 6 gun var belirtim var bi test yaptim negatif ama bakalım inşallah 6 gun sonra buraya müjdeeee yazarım şubat bize iyi gelsin🙏😇
Pelin000 Bende bu ay bekliyorum bakalım adetim gelince hormon testi yaptırıcam inşallah gerek kalmaz 😏
DiplomaliEvHanimi 13mm yumurta oluşmuş sağda 🙏🏻 Cumartesi bidaha bakacak rahim inceymis kanama 2gn once bittiği icin ilac yazdi. 😇 bakalim buyutmeye devam ortalama pazrtesi sali dedi buyukluge ulasma🙏🏻 Hadi hayırlısı 😞
mucizemibeklerken17 DiplomaliEvHanimi her şey iyi gidiyor gibi🥰 hayirli haberlerle gel inşallah canım 🥰