mucizemibeklerken17 Bsra1998_ evet kuzum ama ben âdet oldum 😣 bitti şimdi tekrar başlıcam ovulasyon testine, hayırlısı bakalım 🥰 sen naptin peki ?
Bsra1998_ Ocak 27de yumurtlama 28de catlamam oldu 12 şubatı bekliyorum test için pko yum biliyorum yine olmucak ama beklemeye devam iste bu süreçte clife macunda kullandm 😏
DiplomaliEvHanimi Hadibakalim catlama ignesini femera veya klomen bittikden kac gn sonra yaptirdin ? Kac mmdi yumurta benimde femera bugun bitti persembe ultrasonum vrda ama hala kanamam az az devam ediyo 27sinde olmustm adet
Hadibakalim DiplomaliEvHanimi ben klomen veya famera kullanmadim. Siddetli kasik agrim oldu idrar yolu enfeksiyonu sandim.tahlil fln derken doktor dediki cocuk istiyormusun gelmisken rahmine bakalim.alttan muayene yapti yumurtan var bi tane sag tarafta boyutu iyi catlatma ignesi yapayim dedi.oylelikle yapti
XelisaX Aminnn canım benim de adetim bitmek üzere Ovulasyon takibi yapacağım inşallah ilk denemede tutar 🤍🕊 Ve allah hepimizin gönlüne göre versin! 🦋
mucizemibeklerken17 XelisaX hadi hayırlısı kuzumm 🥰 ben de 2.kez ovulasyon takibi yapıcam. Inşallah bu sefer güzel haberler olur 🙂
sumosgoksu mucizemibeklerken17 Canım ben bu ay adet bittikten sonra 6 günü iyi değerlendirdim ama yakıda Yapıştırmış tım sonra eşim şehir dışına gitti artık olur mu olmaz mı bilmiyorum nasip dediğin gibi
Bsra1998_ mucizemibeklerken17 benim daha adet gunume var canm duzensiz zaten benim pko oldugu icin ama idrar testi yapmama 7 gun kaldi ama hic bisey hisseymiyoru😏
DuhaninAnnesi mucizemibeklerken17 hala olmadım olmam gereken günü de sayarsak bugün 11 gün oldu test yapmak için 15 olmasını bekliyorum cünkü şuana kadar en fazla 12 gun geçirmişti 🤭🤭