Gokceylmaz_ Ipeku 😅😅 olsun sağlıklı olsunlarda erkek kız farketmez aslında bizimki biraz psikolojik 😂 detaylı ultrasonda artık netlik kazanır bence 😇
Rusen123 Cerenssn benım Cerenssn benım 19 Ekim doktor 25 temmuzda doğum diyo , senin de 15 Temmuz’da olur o zaman :)))
Anne--cik Bende 17 ekim son adet tarihim daha ogrenmedim gidemedim 12 haftalikken gittim bi oda baya ilgidiz bi doktora denk geldi ultrasyon aleti 30 saniye bile gezdirmdi suan goremem bidahaki gelisinde bakalim dedi
Fatma8988 11+6 ikili test için perinatolo %80 erkek demişti. 16. Haftada kendi doktorum kesin erkek dedi🐣
Slakftngl hulya4627 benim 17+4 du %70 kız dedi. Şuan 19+3' üz 2 hafta sonra doktora gidicez tam net belli olur dedi doktor 🙈
Vesra Hayalperesttt bende 13 te kıza benziyor dedi 15 ve 19 da kesin kız dedi bu haftadan sonra değişmez diye düşünüyorum 😀😀😀🌺
Yusufcuk6 Razis1 canım geç oldu cvp vermem bizim kesin erkek ınş senin buruklugun gitmiştir olsun allah sağlık versin gerisi gelir nasip 🙏şimdi 20 haftalik çok yaramaz bir oğlanla başım dertte bide büyük oğlumda temmuz doğumlu aynı güne denk gelcekler abi kardeş