Angell9453 Dilarasavull44 evet net şekilde erkek dedi çünkü bebek bacaklarını açmıştı herşeyini gördük net olarak
Nursrbg [silindi] ben tarama testlerini yaptırmadım . Bacak arası boş gözüküyodu ama emin olmak için bekliyoruz sanırım
Ipeku Gokceylmaz_ canm benxe 14 haftaligim yeni geldm doktordan çıkrinti var erkek olablir ama kimseye demeyin dedi dedigin gbi 😊😊 yarin baska doktora gidicem randevum var bakapm o ne dicek 😊 bugun gittigimin makinasi bozuktu kac zamanfir eski baya goremiyoz dogru duzgun 😊
Ipeku Gokceylmaz_ valla merKlandm iyce cnm 😂 ikiside kabulumuz tabide ne bikeym icimden kiz geciyordu bi tuhaf oldum 😂
Zehranur10 Cuma gidicem bende 1 aydir gormuyorum bebegimi cinsiyet 12de gordu doktorum cinsiyetini balon patlatarak ogrenicem ama daha 2 ay var kizimin dogum gununde ogremicez😊 16+1den selamlar
Ozzzgeee Zehranur10 yaa bende siz gibi düşünüyorum eşim şehir dışında 1 ay sonra gelecek ve dogum günü bende eşimle balon patlatarak öğrenmek istiyorum doktor cinsiyet belli ddi ama öğrenmedim
Zehranur10 Ozzzgeee bencede super fikir 😍 cok guzel bir süpriz olur esinizede.. bana herkes nasil dayaniyorsun diyor merak ediyorum elbette ama o ani unutulmaz kilmak istiyorum😁
Ozzzgeee Zehranur10 aynen bnde öyle bebeğim büyüdüğünde ona da izletp güzel Bi anı olsun istiyorum ama ben merak etmiyorum nedense hep erkekmiş gibi geliyor hamile kaldığımdan beri ama nasip tabikide banada cevremdekler dayanamaz doktor belli deynce ögrenir dye düşünüyordu gecen hafta gittim belliymiş ama öğrenmek istemiyorum ddim herkes de şaşırdı 🤣🤣
Kbr2301 Şuan 18+1 haftalığız, 15+6 da %80 erkek dedi ama baya pipiyi gördük ultrason fotosuda var ve ultrasona kafa atıyordu ıdrar torbamı tekmeleyıp duruyordu kesın erkektı yanı şüphemiz olmado o kadar yaramazlıga ve harekete 🤣🤣🤣
Ozget Nursrbg mutlaka gidin ben bugun kontrole gittim.. sizi haply mom da konusuyoruz dedim o ne kiz diyo 😊 benim tatlis doktorumm 😍
Ipeku Gokceylmaz_ bebmdeee aybiii csnm kiz hissediyordum cin takvimide kiz dedi 😂 ama benmde erkek dedi bugun doktor degisirmi dedim kesin dedi ama bilmiyorm 🤷😂
Gokceylmaz_ Ipeku 😅😅 olsun sağlıklı olsunlarda erkek kız farketmez aslında bizimki biraz psikolojik 😂 detaylı ultrasonda artık netlik kazanır bence 😇