Dilekerdmr elif00000 benim söyledi canım 13 te sordun mu peki ? Görememiş olabilir yan duruyor olabilir 🙊
Dilekerdmr mihraduru banada yanılma olmaz bu haftada dedi seninki tam organı oluşmamıştır belki ondan yanıldı yada dediğim gibi kullandığı cihaz çok iyi olmayabilir canım ☺️
simsekkiz8 Dilekerdmr evet oldu kiz dendu kesin 18de erkek oldugunu ogrendim 29 haftaligim erkek degiwmedi
Dilekerdmr elif00000 yok canım neresi erken 12 den sonra hep görülüyor göstermez ayrı ama uğraşmak istememiş bence o 🙄😳
_2prensesannesi_ 13 u haftada kiza benziyor tam net belli degil dedi yarin kontrolum var 16 haftaligiz kesin gosterirse belli olur artik bir kizim var bakalim bu ne olucak hayirlisi 😍
Dilekerdmr _2prensesannesi_ ay aynıyız benimde bir oğlum var Buda erkek 🙈 inşallah oğlunuz olur sağlıklı olsunda yarın mutlaka yazın buradan öğrenince 🙏🏻
Mihrimah89 Dilekerdmr 12 hafta da kıza benziyor dedi sonra 20 haftalıkken kesin tanı koydu kız dedi 😊 doktorunuz işinin ehliyse hemen biliyor ve yanılma olmuyor 😉
Dilekerdmr Mihrimah89 kesinlikle öyle ben bu 2.hamileliğim ama doktorum farklı biri ilk defa gittiğim biri ama çevremde gidenler çok iyi olduğunu söyledi ☺️
Mihrimah89 Dilekerdmr hayırlısı neyse o olsun 😉 rabbim iyi doktorlarla karşılaştırsın hepimizi inşallah 🙏🏻❤️
_2prensesannesi_ Dilekerdmr masallah saglicakla buyutun yavrularinizi inşallah 🙏🏻 erkek hissediyorum en basindan beri hayirlisi bakalim yarin ogrenince yazarim mutlaka 😍
Medas Nuremine bana da aynısını söyledi 16da. Ben de emin olmak için ayrıntılıyı bekliyorum su an 19 haftalik
Busraunverr Banada 16. Haftada %80 kız denildi bidahaki ay %98 net söylerim dedi doktor değişir mi sizce randevuma 2 hafta var 🙊