civcivimmm Betl35 benimde ilk gebeliğim kimyasaldı ve tüp bebekle hamileyim o yüzden herşey kat kat korkutuyo 😔 bel ağrım kasık ağrım vardı kayboldu akıntım kayboldu sık idrara çıkıyodum o kayboldu
Damlaustglu Betl35 Tamam haber veririm 🤗 Bu merakla heyecanla 4 ay daha nasıl beklicez biz hiç bilmiyorum 🙈
Betl35 Damlaustglu Ahahhaha aynen öyle Eşlerimize de yazık valla Ama çekıcekler mevbuur anneyız bız 😀
Seymen1905 Betl35 ayyy hepimizde var galiba bende 26+4 sürekli bi korku bişey olacak falan yok niye hareket etmiyo niye kasığım ağrıyo niye akıntım oldu neden arada sancı giriyo ne falan filan bi sürü şwy kuruyom kafamda
Betl35 Seymen1905 Bende ıyleyım yaaa her seyu takıyorm ve çok arastrıyorm. Eşmde buyyzden çok kızıyor Evhamlıyım açıkcası
BusraDevlet83 Betl35 Aynen öyle. Mutluysanız güzel olan o. Google'dan 'Mutlu Anneleriz' yazıp girin. Kullanıcı adınızı ve şifrenizi giriyorsunuz. Ordan yükleyebilirsiniz.
Nevink Betl35 Bende pazartesi gunu nasipse detayli ultrasona giricem bir korku aldi benide umarim hersey yolundadir hicbr sknti yoktr diye dua ediyorum 🤲
Betl35 Nevink Ayyy senın az kalmıs canımm banada hsber verırmısn Nedense gozumde çok buyuttum detaylıyı 🙄
Seymen1905 Betl35 evet benimde eşim kızıyor ama napalım yani benim daha önce bi düşüğüm olmuştu ondan da heralde biraz takıntılıyım
Betl35 Berfingnc Ay gercekteenmiii Erken doğum olmus iyimi peki bebişiniz. Rabbm daglık versınnn ınsallah
Damlaustglu Betl35 Tabi ki çok şükür Allah verdi aratmadı zor bi süreç bizim içinde hormonlar alt üst olmuş durumda kilo konusunu hiç açmıyorum 🤦♀️
Dilankenger Betl35 sanırım bu durumu genel olarak her hamiş yaşıyor canım .bende hamileliğin sonuna kadar aynı durumu yaşayacağım heralde