Berfin_kycn Kızlar ben tam 15 haftalık gebeyim bel ağrısı çekiyordum yüzüm sivilcelenmişti çin takvimi rus takvimi erkek diyordu kesem fasulye şeklindeydi karnımda çok hafif top gibi çıkmıştı hislerimde de hep erkek vardı bugün doktora gittm bi prensesim olacağını söyledi bi kızım olacakmış yani😍😂😍💓💗çok güzel bi duygu doktorum çok hareketli görünmüyor ama kıza benziyor dedi net bişey söylemedi değişme ihtimali oluyor mu? ya ben kız bebek daha çok seviyorm eşim çok mutlu oldu😂😍💗hemen kız isimlerine baktm ama hislerimde hep erkek var yani erkek hissediyorum 🤣😂😍sizlerin yorumlarınızı da merak ediyorum
Merve_kucuk Berfin_kycn 16 haftalıkken erkek dediler sonra 22 haftalık olduk kıza benziyor dediler. Bebeğime daha bişey almadım cinsiyetini tam bilmedigim için. Bendede erkek çıktı çin takviminde ama bakalm rabbim herşeyin hayırlısını versin ☺🙏🏻
Ozqe_tolqa Berfin_kycn aynı ben ya ben daha öğrenemedim 13 haftaya gidiyoruz erkek hissediyorum karnım önde şimdiden kesem de fasulye gibi bakalm ne bizim cinsiyetimiz 🥰
Myasminn Berfin_kycn Bütün belirtilerimi duyanlar kesin erkek diyordu ve kızım olacak şimdi göbeğimi gördükçe cinsiyet için göbeğinin çıkması lazımmış şimdi kız olduğu belli diyorlar 😂
N_S Berfin_kycn 12 haftalıktı erkek dedi doktorum 25 haftalık değişmedi ayrıntılıda da erkek dedi doktorlar insanların nasıl değişiyor hayret ediyorum çevremde hiç duymadım değişen 🤷♀️
Berfin_kycn Merve_kucuk vala çin takvimi rus takvimi herşeyi denedim rüyalarmın anlamı bile erkekti😂💓ama doktor kız dedi kesin mi sordum kesin değil göremiyorum ama kıza benziyor dedi
Berfin_kycn 2mucizembenim kız da dedi çok mutlu oldm hala da öyleyim hemen kız isimleri aradm🤣😂🤦♀️ama bilmiyorm hislerimde erkek var
Hlyyldz Banada 12+2 iken bakti erkek /94 dedi ama nedense hala icimde kizmis hissi var ki bacak arasinida cekti pipi gibide ama kizdada bazen oluyormus o cikinti heycanla degisirmi diye bekliyorum ilkim erkek cok kizim olsn istiyodum rabbimin gucune gitmesin ama once saglik tabiki bu sadece istek 🙏
Berfin_kycn Hlyyldz amin doğru vala biz anneler hissediyoruz 🤣malesef vala bana kız dedi çokta mutlu oldm farketmiyor ama içimde erkek var öyle hissediyorum ama bana dedi kıza benziyor kemik yapısından yani çok hareketli olduğu için göremedi malesef 🤦♀️😖💓😍ama hayırlısı olur inşallah
Halimeege Hlyyldz ayni seyleri bende yaşadım canim benimde bir oğlum var bir kızım olsun cok istedim buda erkek sağlıklı olsunda ama hala bana kızmış gibi geliyo 28+3uz bide doğurama kadarda atamiycam anlaşılan
Berfin_kycn Ozqe_tolqa vala herşey de erkek yazıyordu 😂hurafelerde erkekti ama öğrendim kız dedi hislerimde de erkek var ama net belli değil bakalm 15 gün sonra gel netleşir dedi😂🤦♀️💓
Berfin_kycn Myasminn hiç kilo almadım sadece hafiften karından o da top gibi erkek diyolar ama doktor kız dedi 😂😍💓tam net öğrensemde hazırlık yapsam ya
2mucizembenim N_S değişme değilde yanılma olabiliyor cnm bazı bebiş göstermez bacak arasını kız sanar doktor bi çıkıntı göremeyince , bazen de kızdır ama oraya bi kordon denk gelmiştir erkek sanar , tabi us aletinin kalitesi ve doktor da çok önmli 😊
Svklc Aynı durumu bende yaşadım Kese fasülye şeklindeydi ultrason fotoğraflarına hep erkek diyorlardı. Bizde eşimle hep erkek hissediyorduk. Ama prensesim olacak 🧚♀️😊Berfin_kycn