Berrygurumi Minnosanne27 merdiven inip çıkıyorum evde de 🙈 pilates topuyla kardeş olduk zaten,,,, açılır daha çabuk inşallah 🙏🏻🙏🏻
Minnosanne27 Berrygurumi inş cnm ben iş dogumumda 2 santim açıklık vardı aynı gün yürüyüş yapa yapa 8 santime geldi gittim dogurdum geldim yürüyüş açılmaya çok etkili inş açılman tez olur tez vakitte saglıkla dogur.cnm, 🙏🤲
Berrygurumi Nuraslanklc çömelip kalkıyorum sürekli eşime hurma getir gelirken dedim iyi gelir diyorlar
Minnosanne27 Berrygurumi hakkınızda hayırlısı cnm bir avazda kurtuluruz inş rabbim tek sancıda kurtarsın 2 dogumum olacak ama yinede içimde korku var 🤗🤲
Znnr Berrygurumi hurma yiyin. Sıcak duşa girin. Ve mümkünse oturmayın gezin yorulduk Ca biraz dinlenin. Daha da hızlandırmış olur sunuz
Symsglm Berrygurumi hazırlık ağrılarından farklı bir ağrı mı ? Bugün saatte 1 ağrım oldu ama böyle dayanılmayacak bişey değil. Geldi 30 sn sonra geçti. Nstye gitsem mi karar veremedim 🤦♀️
_minik_anne_ Berrygurumi bana da dua et sancım başlasın inşallah kolay gelsin sağlıkla kucağına al inşallah 😇😇
Nurcanmesut Bende cumartesi günü doktora gideceğim. İnşallah aynı şeyleri yaşarım. Artık doğurmak istiyorum. Cumartesi 39+1 olacağım inşallah. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.❤️