Smadkmn poyrazsmom_ bana annem ve kardeşim aldı Bebek nevresim takımı battaniyesi zıbını burun aspiratörü Mevlüt elbisesi çorap kilotlu çorap mama sandalyesi beşiği 😂😂 bez bile aldılar hastane çıkışı. Ben de bir ay sonra başlayacam almaya diğer kalanlarını
poyrazsmom_ Smadkmn ayyy bende artık iki taraftanda öyle bi atak bekliyorumm bi bakmışım hepsi olmuş olsa keşke 😂
Civcivim_34 poyrazsmom_ hem de çok çabuk geçiyor zaman ilk öğrendiğim de oo 9 ay çok uzun bi zaman demiştim şimdi bakıyorum 4 ay bile yok ben son zamana bırakmak istemiyorum alış verişi şimdi bile çok yoruluyorum zaten
poyrazsmom_ Civcivim_34 günden güne ağırlaşıyoruz canım bide kafamızda rahat değil her gün şunu sipariş ediyim diyorum emin olamıyorum bişeylerden erteliyorum dediğin gibi bişey kalmadı göz açıp kapayıncaya kadar doğurucaz valla 😂
Ysmngkhnn Mayıs 5 ve 25 i arası bekliyoruz bi kaç şey dışında herşeyini aldık eşimle arabasından pusetine tarağından makasına kadar. Ben de çok geriliyodum alacaklar ihtiyaçlar konusunda ( özellikle mevsim açısından) ilk çocuk benimkide ama bi işin içine girdiğinizde bi bakmışsınız gerekli herşeyi almış oluyosunuz ( tabi bazen gereksizde) tavsiyem youtube dan da destek almanız ben öyle yaptım çünkü takip ettiğim yenidoğan annelerin videolarını izledim baya faydası oldu tecrübeli oldukları için gerekli gereksiz alımlarda yardımları oluyo.
poyrazsmom_ Naimeismail01 bende eşimin ailesiyle yaşıyorum canım aynı şekilde kıyafetlerini falan alıcam ama abartmadan bide beşiği falan işte mecbur olan şeyleri sende içini ferah tut cennette bi meleğin var bu meleğinide kucağına alırsın inşallah sağ salim💙
poyrazsmom_ Bayaz1995 İyi yapmışsınız valla aslında ufak tefek gözüken çok şey var düşündükçe kafam bulanıyor😂
Bayaz1995 poyrazsmom_ bende onceden almak istemedim sadece liste tutayim dedim son zamanda alirim ama yok baktim olucak gibi değil çok şey var kafam allak bullak duşundukce cildiriyor insan onun icin yavaş yavaş bir yerden başlanmali🤭
P_6 Benim de mayıs sonu gözüküyor, birçok şeyini aldım. Küvet Battaniyeler müslin bezler 0-3,3-6,6-9 kıyafet çorap, tırnak makası tarak vs. Şimdi de genel bakım, biberon, ateşölçer vs kısmına geçtim 4 ayda anca tamamlarım diye düşünüyorum.
Irmaks poyrazsmom_ valla okonu cok karisik ya insan nasil ilerlicegini sasiriyor heleki ilk bebekse acemilik girla kim nederse dogrudur diyip gidiyoruz insallah yanilmayiz acemilik bayaga zormus yaa.. Mayisin 15ine gorunuyor bizimkide 3 5parca mevsimlik bisiler aldim okadar simdilik😇😊
Musel Arzuarzu yaa ne güzel 😍 bizim erkek 🥰 eşimde çok sever kız çocuklarını ama tabikide rabbimden hayırlısı allah ikisinide tattırsın hepimize😊
Sinem67 poyrazsmom_ ben birkac zıbın agız mendili bebek bezi. Yıkanması için küvet kova havlusu battaniye corap 5 li hastane cıkısı aldım.