poyrazsmom_ Kızlar herkese merhaba🙋🏻♀️ Mayısta doğacak yavrularımız için birbirimize fikir alışverişinde bulunalım neler aldınız, alacaksınız ya da alınmasını önerdiğiniz şeyler nedir? Tecrübeli annelerimizde bize yardımcı olsunn👼🏻
Bayaz1995 poyrazsmom_ ben sadece bakım ürünlerini sipariş verdim amerikadan şampuan,bebek losyonu,sabun,çamaşir,bulaşik deterjanini🤭sonrasindada biberon,emzik,tarak,makas bu tarz şeylerini alicam yani ufak ufak bakım şeylerini aliyorum🤣
Smadkmn poyrazsmom_ bana annem ve kardeşim aldı Bebek nevresim takımı battaniyesi zıbını burun aspiratörü Mevlüt elbisesi çorap kilotlu çorap mama sandalyesi beşiği 😂😂 bez bile aldılar hastane çıkışı. Ben de bir ay sonra başlayacam almaya diğer kalanlarını
poyrazsmom_ Naimeismail01 canım zaman çok hızlı geçiyo ya ben valla günleri yakalayamıyorum😂 bi yerden ufak ufak başlayım diyorum ama ne alıcam onu bilmiyorum millet ne güzel listeler yapıyor a dan z ye
Merve_kucuk Gulsen_2165 Ultrasona göre 27 nisan. Son adet tarihine göre 6 mayıs ☺ bende henüz bişey almadım çünkü bebeğimin cinsiyetini tam bilmiyorum 😏
poyrazsmom_ Gulsen_2165 Allah nasip ederse bayramın 1. gününe denk geliyor 24 mayıs ama günü gününe gelir mi orasından hiiç emin değilim😂 gelirse iyi olur
Melike_ Merve_kucuk son adet tarihine gore nasil hesapladiniz benimkide 19 eylül ne zaman doğum olur adetime göre
Gulsen_2165 Arzuarzu 2 dir aynı tarih cıkıyor bizimkide ama tabi yine de belli olmaz zaten doktor zamanında gelmez genelde bebekler ya önce ya da sonra gelir dedi 🥰🤷♀️
Musel Arzuarzu benmde 20 mayıs gözüküyor ama bana kalsa erken gelicek gibi hissediyorum 15-18 mayıs arası felan😅😅😅
Prensannesii38 Arzuarzu doktorunuz gelcekmı doguma ben bayrama denk gelırse gelırmısınz dedım nobetcı kımse dedı sacmalık 🤷♀️
Civcivim_34 poyrazsmom_ hem de çok çabuk geçiyor zaman ilk öğrendiğim de oo 9 ay çok uzun bi zaman demiştim şimdi bakıyorum 4 ay bile yok ben son zamana bırakmak istemiyorum alış verişi şimdi bile çok yoruluyorum zaten
Naimeismail01 poyrazsmom_ valla canım ben çok tedirginim biraz bir tane düşüğüm plmuştu ondan dolayı zaten eşim yurtdışında ben kendi ailemle yaşıyorum zaten ev kira bebeğe sadece giysi falan alacam çok abartmayı da düşünmüyorum bakalım artık o zamana kadar 😊
Sonay38 poyrazsmom_ bu liste işini bi ben beceremedim galiba millet listeye uyup tıkır tıkır alıyor bende indirim kovalayıp ufak tefek bişeyler aldım sadece
poyrazsmom_ Naimeismail01 bende eşimin ailesiyle yaşıyorum canım aynı şekilde kıyafetlerini falan alıcam ama abartmadan bide beşiği falan işte mecbur olan şeyleri sende içini ferah tut cennette bi meleğin var bu meleğinide kucağına alırsın inşallah sağ salim💙
poyrazsmom_ Bayaz1995 İyi yapmışsınız valla aslında ufak tefek gözüken çok şey var düşündükçe kafam bulanıyor😂