cnnkmrc Yagmurella Sanki beni tarif ettin surekli kendimi yemek yerken buluyorum 15+1 olduk bizde 68 ile hamile kaldim 72,5 olmusuz bu ay 😊
Aylin4141 18 haftalıgım 0 kilo ne kusmam var ne başka bişey yiyorum ama anlamıyorum ekmeği bir tek sabah kahvaltısında yiyorum birdaha ekmek yiyemiyorum hep meyve ve sulu yemek istiyor canım
F6- Misshenriett_e 63.800 le hamile kalmıştım ama aşırı derecede bulantı kusmalarım olunca hastanede tedavi görünce 59 a düştüm şuanda tam 60 kiloyum 14. Haftalığız 🐣😂
tugce67-67 Misshenriett_e canım birazcık fazla almışsın sanki🙈bende 55 le kaldım 18 olcağız 58 falan geldim.doktor normal dedi.bu ilk aylarda çok kilo almanızı istemiyoruz dedi sonrasında zaten çok alacaksınız dedi🙈
__meczup__ Misshenriett_e 68 kiloyla hamile kaldım bulantım 5. Haftada başladı 10. Haftada bitti 3 kilo verdim o dönemde. 16+6 dayım 1 kilo aldım. 66 kiloyum ama kilo almaya elverişliyimdir korku içinde çıkıyorum tartıya. Sık acikiyorum sık yiyorum kızartmayı ve ekmeği tamamen bırakmamız gerekiyor galiba
SeHer1909 Şu an üzüldüm 70 le hamile kaldım 14+3 de 4 kilo almışım 1.77 boy asla aşırı yeme yok mide bulantısı da yok baş dönmem var acıkınca devamlı elimde elma oluyo