Baharbal Misshenriett_e hamile olmadan önce bu kadar yesem rahat 15 kilo almıştım 😁 kilolu hamile kaldım onun etkisi mi bilmiyorum
Misshenriett_e Baharbal benim her zaman ne yesem yariyordu valla ama biraz hamur islerinden uzak duracam bu aralar😂
Htc-38 Mide bulantısından ilk 16 hafta kilo almadım ama sonradan bulantı bitince iştahım çok açıldı herşeyi yiyesim geliyo😂şimdi 22 haftalık hamileyim 3 kilodan fazla aldım galiba son zamanlar çok kilo alacam😬göbişimde bir anda çıktı kocaman oldu
Baharbal Misshenriett_e benimde öyle bi senede 20 kilo aldığımı bilirim 😁 Bi gün fazla yesem ertesi gün 2 kilo kalıcı kilo oluyordu
Cnsuercnnn Misshenriett_e İnan yiyorum zaten normalde 85 kilo dum 80 oldum yeni tartıldım 1 kilo almışım 😂 kilolu olduğumm için
Miranmiray Misshenriett_e ayy canım ya 20 haftalığım 59la hamile kaldım şuan 66 yım 7 kilo aldımm 😫😫😫🤪
DilekBodurr 16 haftalığız. 3 kilo aldım istemsizce alıyorum çok da yemiyorum aslında ama meyveyi abarttım galiba biraz. Yemekleri iştahla yiyemediğim için meyveye sardım ben de
1989-- Misshenriett_e benimde 15. Hafta gecen hafta kontrolum vardi hamileligim boyunca 1 kilo vermisim kilo almamisim