Senacelikk 37 haftamda nst ye 100/70 cıktı doktor tekrar 10 gun sonra gel dedi iyi mi kotu ya da sanci var mi yok mu hic birsey anlamadim
Ysfftmmina Senacelikk ben 37 haftaligim doktorum her hafta çağırıyor senin bu sancıyla doğurmak lazım cnn benim nst sancıların sıfır hiç yokk
hunilimom Senacelikk 100 derken 100 üzerinden 70 yanlış anlamadiysam bir kere olmaması gerekiyor 70 ve üstü doğum sancısı kabul ediliyor ama düzenli olması lazım
MrsEren Senacelikk ben de yarın 37 nst sine gircem. Geçen hafta zaman zaman 50 falan çıkıyordu. Ama bebeğin hareketinde de çıkıyormuş o bazen. Öyle dedi doktor. Herşey gayet güzel olmasa, o sancı düzenli olsaydı seni yatırırdı zaten :) doktoruna güven
Berivan21- Bende 33+1 oldum arkadaşlar cuma günü ramdevum var NST ye ne zaman girmeye başlıyacam acaba ☺️
Ftsctn_20 Berivan21- bende 33+6yim bugün nstye baglayacaklar . Doktorum bundan sonra her hafta kontrole geleceksin ve her hafta nstye gireceksin dedi.
Berivan21- @Ftsctn_20 ben normalde özele gidiyorum ama cuma günü olan randevum devlette hani kaydım bulunsun orda da istiyorum ne olur ne olmaz diye o zaman nst ye alırlar herhalde sancınız falan çıktı mı peki hiç
Ftsctn_20 Berivan21- iyi yapmışsınız , hala bekliyorum içeride hasta var sanırım bı 20 dk falan sürüyormuş .
Arzu27 Kızlar bende 32 haftaligim sancılarım oluyo belimle beraber 3 gündür mide bulantılarımda var acaba neden benide nst baglarlarmi yarın randevum var ama devlet hastanesine giccem
MrsEren Arzu27 32 den sonra Doktorun prosedürler uygulayan biriyse sokar. 32 den beri her hafta giriyorum ben.
Berivan21- @Ftsctn_20 Rabbim sağlıkla sıhhatle hayırlı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canm ☺️
Berivan21- @Arzu27 canm hastaneye gittiğinde şikayetlerin varsa dile getir ilgilenir doktor geçmiş olsun ☺️