Gulsahim kelebek12345 çok saçma ya ne münasebet.. Kaynanaya bak sen. Resmen gıcık.. Kimse istemez böyle Bi kaynana.. Çocuk gibi. Zaten sen yeri gelince gönlünü yapmasını biliyorsundur. Hamile kadına yaptığına bak sırf hırsından inadından of of of nefret ediyorum böyle kişiliklerden yaaa. Allah islah eyledin senide korusun kardeşim
Tgbb kelebek12345 işte böyle görgülü olup da karşıdan aynı özveriyi alamayınca insan sınır oluyor. Eşinin ailesi atsan atamazsın zor valla ne diyeyim. Ama senin böyle açık konuşman umarım herkese örnek olur. Konuşmayınca insanın üstüne daha çok geliyor böyle kaynanalar. Gelinler kendini bile bile ezdiriyor. Azcık güçlü olun
Gulsahim yldzpnaar96 böylesini de insan canına sokması gelir inanki maşallah benimkide öyle olgun naif bir kadın 💕🤗
Zekiyee Allahim Derdi neymis Oyle iyi demissin cnm snde. Esinle aran da sorun olmasin da ne Yani milelt getircek die sn hic bir sey almicakmisin cocuguna ne sacma bn aldim az aldim oz aldim hani Ama iyi solemisisin kocanla yanliz gidersin gezersin surkeli sizle ne isi varmis Oyle yuz verme verdikce daha da tepene cikarlar bole olamsini kimse istemez tabi sonucta esinin’annesi bizde anne olcaz Ama dogru var yanlis var
Deryadgm kelebek12345 çocuğa bişey alma getirirler demesini biliyor kendine niye alıyor şöyle aklı başında nerde ne konuşacağını bilen olgun kaynanalara denk gelemedik
Selalee22 kelebek12345 eger sen gereken hurmeti gosterdigsen onlar gormediyse takmadiysa sende takma hersey karsiliklidir bu dunyada tavrini koy daha tatli olursun gozlerinde cunku ne kadar iyi davranırsan onlar dahada kotu olck Allah yardimcin olsun kardesim
Bsraakdmr kelebek12345 benim eşim de çok yoğun çalıştığı için o gelmesin ben geleyim dedi bi iki kez bende hayır babası o ben bu çocuğu tek yapmadım her zaman o gelecek dedim önünü kestim bi dahada söyleyemedi alınacaklara gelince asla kimseye sormam hem gelen kıyafet getirmesin ya ona çok karşıyım boşuna evde döküntü 🤷🏻♀️
Nltka Öncelikle seni alnından öptüm 😗 aslansın kaplansın 🤓 kız sen maşallah fairy gibisin dağlarıda dize getirirsin bulaşıklarıda . Bence biz senden akıl alalım 😅 gayet iyisin böyle devam illaki bıkıcaklar merak etme , taktik maktik yok bam bam bam DEVAM
kelebek12345 Hepinize katılıyorm. Fakat ne lafları ne sözleri bitiyor bnlarn bu biter yarn baska sorun cıkardılar. Esime de dedm evimzi sorn yapdılar seni sorm yapdılar evlendgm gnden beri aldgm verdgm herseyi konsup karstlar smdi cocugummu kaldı. Bndan snra onumu sorun yapacaklar dedm. İstemyorm madem bndan snrada bebegmle işgli sorn cıkaracaklar görüşmek istemyorm dedm. 2 gndür gitmiyorm oda gelmiyor nalssksn bile demedi hergn tepemde bitiyor napıyosn die kac gndr aramıyor bile cokda umrmda. Kiii ben ona gelme diyeblirim kendme yakın görüp biz tek gidelm sen gelme biraz dolascaz da diyeblirim gayet normal. Demekki öyle biseyi paylasacak bi insan deglmis. Ben söylemedgm halde olay yapdı ben agzmı acsaydm napardı acaba. Bndan snrada bidaha asla götüresim varsada götürmem. Benm içime süphe bırakdı kalbimi kırdı. Götrdgmde allah razı olsn kızım veya oglm bana deger veriyorsnz götryorsnz büyün gn tesekkr ederm demiyor. Ama bir kere götürmedm kötü gelün ilan edildim.