kelebek12345 Selalee22 o kaynamdan beter dedikoducu laf tasıyan hereseye karısır o daha bster azıck susdm hamilelgm baslarnda kanamam oldu yatıyordum. Toplandı geldi evime yerlesdirler utanmasa gece kalacaklardı yukarıdaevleri. Gece ye kadar gülüyolar otruyolar en son dedm ki ben yatıyorm uykm geldi Saat 9 du gercekden de uykm geldi ama bidaha küstüler yine gelmediler. Napm yani ben anlamadm ki azck bsver diyorm taklma diyorm hemen abartıyolar hemenn
Selalee22 kelebek12345 eger sen gereken hurmeti gosterdigsen onlar gormediyse takmadiysa sende takma hersey karsiliklidir bu dunyada tavrini koy daha tatli olursun gozlerinde cunku ne kadar iyi davranırsan onlar dahada kotu olck Allah yardimcin olsun kardesim
kelebek12345 yldzpnaar96 ben iki kere üc kere tamam gelsn dedm bu olayı farklı anladı. Bunlar böyle ya. Teyzemlere gidiyordm bikac kere sende gel dedm cagrmadgm gn küsdü. Ben seni sürekli tasımak zorndamym yanmda. Bir gelirsn iki gelmessn yani niye büyütüyorsnz anlamadm
Esrakrc kelebek12345 her kaynana bir değildir. Bende keske her anımda yanımda olsa diyorum çalıştıgı için ve farklı yerde oldugumuz için olamıyor. Benım kaynanam cok iyi çok iyi anlaşıyoruz 🤷🏻♀️ Rabbim hiç birimizin agzının tadını bozmasın
Esrakrc merininyavrusu içinin neye yapı eriyor pardonda. Her insan bir değildir. Benım kaynanam iyi birş iyi anlaşıyoruz sizin anlattıklrınız gibi birisi değil ve yanımda olsun istiyorum. İçinin yagı neye eriyor prdonda. Sen böylesin kaynananda sana öyle işte nolacak
merininyavrusu Esrakrc ben sana verdigi cevaba yazmadım ki, görmedim bile. Direk konu sahibinin ilk yorumunu alıntı yaptım. Bir karışıklık olmuştur.
Nursah06 kelebek12345 benim ki de istedi ama ben eşime söyledim net kararımdır kimse benimle kontrole gelemez ben rahat edemem dedim bana da bi kaç kere laf soktu kaynanam hiç oralı bile olmadım umursama senin ki çok abartıyor oğlu da cevabını versinn
papatyalarr5 kelebek12345 en iyisini yapmışsın tut tut nereye kadar 👏🏻tamam belki torun için heyecanlanıyor olabilir ama bu kadarıda fazla herkes yerini bilse ne güzel olur 👌🏻 Çok takılma hayırlısıyla evladını kucağına al arayada mesafeyi koy oh mis 👌🏻
Sumeyradem_06 kelebek12345 taviz verme. Benimde 2 görümcem var ikisininde oğlu var. Benimde oğlum olacak inşallah nasip ederse. Kaynanam bişey görsün veya ben bi bebek eşyasına bakayım. Alırdım ama kızım verecek sana yani görümcem in çocuğunun giydijlerini en küçük benim oğlum diye bana verecekmiş. Neye baksam o verecek bu verecek diyo. Ben vermelerini mi beklicem ilk çocuğum milletin eskilerini mi giydirecem. Anlayaşsz insanlar.
Dumery Ömür törpüsü bu ne yahu kuyruk gibi bir kere merak edersin gelirsin tamam ama her seferinde gitmek nedir ben kendi anneme bile haber vermiyorum giderken kalabalık olmasın diye
yldzpnaar96 Bende cok iyi anlaşıyorum çok naif bi kadın belkide ayrı oturuyoruz diye iyiyiz birlik olsa böyle olmayabiliriz anlaşmazlığımız olabilir belki bilemiyorum yaşamadım.. ama ultrosanda hep eşim vardı yanımda hiç geleyim flan diye söz konusu olmadı
Gulsahim yldzpnaar96 böylesini de insan canına sokması gelir inanki maşallah benimkide öyle olgun naif bir kadın 💕🤗
yldzpnaar96 Hamile olduğumdan beri yada hasta olduğumda evime geldiğinde corbanı yemeğimi yapayım yapayım der durur hep hakkını yemem açıkcası geçen migrenim tutmuştu gel kızım dizime yat okuyım masaj yapayım dedi 🙂🥰
Sesem Nedense çocukları evlendiğinde artık kendi ailesi olduğunun farkına varamıyor kendini her ortama katmak istiyorlar benimde anlamadığım bu o zaman evlendirme dizinin dibinden ayırma krizlik durum.