Bahargulu Merhaba kizlar ben 23 kasim da doğum yaptim raporum 1 mart bitiyo bebegim martin 23 4 aylik olcak anlamadim benim raporum niye 1 marta bitiyo bebegim Ozman 3 aylik olmus oluyo
Esnakdnz Bahargulu izine çıktığın haftadan itibaren raporlu sayılıyorsun canım bildiğim kadarıyla bende o yüzden son haftama kadar çalışmayı düşünüyorum
juliet Bahargulu toplam 16 hafta izin hakkın var. İster 8 haftası doğumdan önce kullan 32de çık izne ister doğumdan sonraya sakla 37de çık izne. Rapor aldığın tarihten itibaren 16 hafta sayılır.
Eymeninannesiii Bahargulu kaçıncı haftada çıktınız izine izne çıktıktan sonra 16 hafta ekleyin çok minik oluyorlar o yüzden ben süt iznini toplu kullanacağım inşallah
Asya2020 Eymeninannesiii süt iznini toplu kullanmak var mı günlerdir bunu araştırıyotum :( bilgi verirmisiniz devlet memuruyum bize de var mı
Faray Bahargulu Doğuma çıktıktan sonra 16 hafta hesaplaman lazım. Bu arada süt izni kullanmıyor musun toplu olarak.
_enise_ Faray Süt iznini toplu kullanmak için ne yapmak lazım? Bi de hesabı nasıl yapılıyor yani kaç güne denk geldiğini nasıl hesaplıyoruz?
Eymeninannesiii _enise_ işvereninizi izin bitmeden önce bilgilendirin toplu kullanmak istiyorum diye onlarda onay verirse günde 1,5 saatlik zamanı toplayıp size bildiriyorlar izniniz bitikten sonra bebek bir yaşına gelinceye kadar zamanı kapsar
Faray _enise_ şirketinizin insan kaynaklarıyla iletişime geçilsin. Ya hergün bir saat ya haftada bir gün yada toplu kullanım yapılabiliyor.
Eymeninannesiii Asya2020 memurlarınkini bilmiyorum ama birleştirilmez yazıyor kamu personeli genel tebliği resmî gazetede yayınlanmış sizin 6 aya kadar 3 saat 6 aydan sonra 1,5 saat süt izniniz var isterseniz bir de o tebliği inceleyin